Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Μαθήματα ΚΑΙ προπονήσεις χιονοδρομίας

 ΝΕΕΣ  ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ οργανώνει  μαθήματα ΚΑΙ  προπονήσεις χιονοδρομίας στον μοναδικό προσομοιωτή  Χιονοδρομίας στην Ελλάδα (Maxxtracks ISB2000) ΠΟΥ  βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στον πολυχώρο WE.

Η μέθοδος διδασκαλίας γίνεται από έμπειρους εκπαιδευτές  του συλλόγου ενώ η σύγχρονη τεχνολογία του προσομοιωτή  βοηθάει  ,εκπληκτικά ως προς την βελτίωση της τεχνικής και επιτυγχάνεται η γρήγορη προσαρμογή των αθλούμενων πριν τις αναβάσεις στο βουνό.

Συνίσταται δε να γίνεται και προετοιμασία των αθλητών πριν από ski camps.

Σε όλη την διάρκεια του μαθήματος οι εκπαιδευτές μας είναι δίπλα στους αθλητές και η παρατήρηση και επικοινωνία μεταξύ τους είναι άμεση και διαρκής.

Πληροφορίες :

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στη θεσνικη το Σάββατο 18 Νοε 2023

Ώρες μαθημάτων :18:00-20:00

Ηλικίες :από 08 και άνω

Ο προσομοιωτής χιονοδρομίας βρίσκεται στον πολυχώρο WE επι της οδού Γ΄΄ Σεπτεμβρίου στο κέντρο της θεσνικης.

Το μάθημα διαρκεί 60 λεπτά και χωρίζεται σε 10 λεπτά άσκηση 10 λεπτά ανάλυση /θεωρία .Η μέθοδος που εφαρμόζεται σχετίζεται με το επίπεδο του μαθητή.

Για την διεξαγωγή του μαθήματος χρειάζεται ο εξής εξοπλισμός :ΣΚΙ που έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για την σωστή χρήση στον προσομοιωτή –Μπότες –Μπατόν –Κράνος όπου συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του μαθήματος το οποίο είναι για ένα μάθημα 25€ και πληρώνεται στην Γραμματεία του συλλόγου κατόπιν συνεννόησης και κράτησης θέσης .

Η μεταφορά των παιδιών στη θεσνικη γίνεται με ευθύνη των γονέων .

Για τυχόν ασυνόδευτα παιδιά θα υπάρχει μέριμνα μεταφοράς από τον σύλλογο .

Στον πολυχωρο με θέα τον προσομοιωτή λειτουργεί χώρος καφέ για τους γονείς έτσι ώστε να παρακολουθούν την προπόνηση των παιδιών .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ : ΣΤΟ ΤΗΛ:

 6942 820 111   κ. Κυριζόπουλο Ηλία, Εφορο χιονοδρομίας &

 6946 505 075   κ. Μπαλατο Βασίλη    Έφορο αγωνιστικής χιονοδρομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου