Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Πιερικός: Ο Τόμ Παπαδόπουλος παρουσίασε τον Σάκη Παπαβασιλείου στους παίκτες

 Την πρώτη του προπόνηση με την επιστροφή του στον πάγκο του Πιερικου εκανε την Παρασκευή ο Σάκης Παπαβασιλειου.

Ο νέος τεχνικός των "Μελανολευκων" παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμημα από τον πρόεδρο, Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο, Παναγιωτη Λεονταρα και τον έφορο ποδοσφαιρικου τμήματος, Βαγγέλη Χατζηιωάννου.

Ο Τομ Παπαδόπουλος, αφού καλωσόρισε τον Σάκη Παπαβασιλειου, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν την επιλογή και να τον βοηθήσουν στο έργο του, προκειμένου η ομάδα να φτάσει τον στόχο της, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πρέπει η ομάδα να καταθέτει την ψυχή της κάθε αγωνιστική και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, αφού όπως τόνισε ο Πιερικός έχει στηθεί σε επαγγελματικά πρότυπα, στελεχωθηκε με επαγγελματίες σε κάθε τομέα και πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. 

Απο τη μερια του, ο Σάκης Παπαβασιλειου στη σύντομη τοποθέτηση του ζητησε σκληρή προσπάθεια από όλους και προσήλωση, ωστε η ομάδα να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. "Πρέπει πρώτα από όλα να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και επιθυμία για διάκριση. Και να ξέρετε πως κάνεις δεν είναι πάνω από την ομάδα και τον στόχο της", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 47χρονος προπονητής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ειχε τετ α τετ με κάθε παίκτη ξεχωριστά, προκειμένου να αναλύσει τι είναι αυτό που περιμένει από τον καθένα.

 Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του, ο Γιάννης Χατζηπουργανης, αναλαμβάνει προπονητής φυσικής κατάστασης, με τον οποίο είχαν δουλέψει στον Βατανιακο, ενώ στο επιτελειο θα προστεθεί και ένας αναλυτής. 

Στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψαν και ο Μάριος Χατζηκωνσταντινου με τον Διονύση Μπαλαφα, που τέθηκαν στη διάθεσή του Σάκη Παπαβασιλειου.

Ευχαριστήριο σε Κάλφα - Παπαθανασίου - Μυστακίδη

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Δημήτρη Καλφα, τον γυμναστή, Ηλία Παπαθανασίου και τον αναλυτή ποδοσφαίρου, Γιάννη Μυστακιδη. 

Τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους. 

Ο Δημήτρης Κάλφας, αποχωρώντας, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχηθηκε να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΦΚ Πιερικός 1961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου