Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ο Άγγελος Φοιρός στο τεχνικό επιτελείο - Λύση συνεργασίας με τρείς ποδοσφαιριστές

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Άγγελο Φοιρό, ο οποίος προστίθεται στο τεχνικό επιτελειο και στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο 29χρονος προπονητής, κάτοχος Uefa C Goalkeeper έχει εργαστει στις ομάδες υποδομής του Αρη (K15-K17-K19), καθώς και στον Μακεδονικό, τον Αγροτικό Αστέρα, την ΑΠΕ Λαγκαδά, την ΑΕ Χανιώτη και τον Αιγινιακο. Ο Πιερικός ευχαριστεί για τη συνεργασία και εύχεται καλή επιτυχία, στη νέα επαγγελματική του ενασχόληση, στον απερχόμενο προπονητή τερματοφυλάκων, Σάββα Ταταρίδη.

Λύση συνεργασίας με τρείς ποδοσφαιριστές

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Jοmairo Kogeldans και του εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Στέφανο Κραγιοπουλο, τον ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, και του εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στη συνέχεια της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως η λύση της συνεργασίας προέκυψε μετά από επιθυμία του ποδοσφαιριστη, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν ήταν σε θέση να παρακολουθεί τις επί το πλείστον πρωινές προπονήσεις της ομάδας.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Μαραγκό. Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την διοίκηση για προταση που δέχθηκε, ωστε να συνεχίσει την καριέρα του από διαφορετικό ρολο στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναλαμβανοντας καθήκοντα σε ΠΑΕ Α' Εθνικής. Όπως ήταν φυσικό η διοίκηση του Πιερικού δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα επαγγελματική ενασχόληση του. Με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής ευχαριστησε την διοίκηση για την κατανόηση που επέδειξε και ευχηθηκε στην ομάδα να κατακτήσει τον αγωνιστικό στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β' Εθνική.

ΣΦΚ Πιερικός 1961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου