Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ. ΕΠΙΜΑΧΟ ΠΟΣΟ 7.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (05-10-2023).

Επώνυμα και με το πρόσωπο του στην κάμερα καταγγέλλει τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο ο συνεργάτης του Δημήτρης Ελευθεριάδης, κάτοικος Τριλόφου Πιερίας.

Η συνεργασία του κυρίου Ελευθεριάδη με τον κύριο Ντούμο σε επιχείρηση που διατηρούσαν στην γειτονική Αλβανία, ζημίωσε τον πρώτο με το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ όπου και είναι το μερίδιο του από την συνεργασία αυτή.

Λόγω μιάς οικογενειακής δικαστικής διαμάχης του Δημήτρη Ελευθεριάδη με τη πρώην σύζυγό του που κατέληξαν σε διαζύγιο, ο κύριος Ντούμος συνέστησε στον κύριο Ελευθεριάδη να μεταβιβάσει το μερίδιο του στον ίδιο όπου και δίχως δεύτερη σκέψη ο Ελευθεριάδης μεταβίβασε στον Ντούμο το εταιρικό μερίδιο του αξίας 7.5 εκατομμυρίων ευρώ για να μη μπορεί –όπως του είπε ο Ντούμος- η πρώην γυναίκα του να απαιτήσει μέρος της περιουσίας του.

Η μεταβίβαση έγινε με την μορφή πώλησης και με το εικονικό ποσό των 700 μόνο ευρώ, δηλαδή μερίδα των 7.5 εκατομμυρίων ευρώ πουλήθηκε –εικονικά- στον κύριο Ντούμο μόνο με 700 ευρώ.

Συμφωνία κυρίων, ήταν, μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης του Ελευθεριάδη με την πρώην σύζυγό του, ο Ντούμος να επιστρέψει το εταιρικό μερίδιο στον Ελευθεριάδη που του ανήκει, κάτι τέτοιο όμως όλα αυτά τά χρόνια δεν έγινε και αρνείται ο Ντούμος να το κάνει. Η υπόθεση πλέον πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης στην γειτονική Αλβανία και συνεχίζεται.

Ο Γιάννης Ντούμος επιδιώκει τώρα να κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κατερίνης με την υποψηφιότητά του.

Η συνέχεια λεπτομερειών στο βίντεο με την συνέντευξη που μου παραχώρησε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Πολλάκις προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον κύριο Ντούμο να καταγράψω και την δική του θέση στην καταγγελία αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Όταν και εάν θελήσει μπορώ να φιλοξενήσω και την δική του τοποθέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου