Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Πιερικός: Επίσκεψη στο 17ο Δημοτικο Σχολείο Κατερίνης

 Επίσκεψη στο 17ο Δημοτικο Σχολείο Κατερίνης αντιπροσωπείας του ΣΦΚ Πιερικός, στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας και Ευρωπαϊκής μέρα σχολικού αθλητισμου. 

Την ευκαιρία να περάσουν χρόνο πλάι σε μικρούς μαθητές είχαν ποδοσφαιριστές του Πιερικου, έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή του 17ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης, Βασίλη Τσακιριδη, στο πλαίσιο των δράσεων για τον σχολικό αθλητισμό. 

Ο κ. Τσακιριδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Κυπαρισση, Μακριδη, Ματζαλακου, Δεληγιάννη και Μπάλλα, καθώς και τον γενικό αρχηγό, Μπάμπη Πεΐδη και στην ομιλία του αναφέρθηκε στη συμβολή του Πιερικου στα αθλητικά δρώμενα του νόμου και της χωρας, αλλά και στα οφέλη του συνδυασμού της άθλησης με τη μάθηση. 

Απο τη μεριά του ο Μπάμπης Πεΐδης ευχαρίστησε για το θερμό καλοσωρισμα και υπενθύμισε την ανάγκη τα νέα παιδιά της πόλης να βρίσκονται στο πλευρό του Πιερικου, υπενθυμιζοντας πως η είσοδος στους αγώνες της ομάδας για τους νέους ως 18 ετών είναι δωρεάν. 

Οι παίκτες του Πιερικου έπαιξαν ποδόσφαιρο και υπέγραψαν αυτόγραφα στους μαθητές, που με τη σειρά τους δώρισαν ζωγραφιές που ετοίμασαν με θέμα τον Πιερικο,οι οποίες θα κοσμουν τα αποδυτήρια της ομάδας.

ΣΦΚ Πιερικός 1961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου