Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολυήμερη εκδρομή στην Αιδηψό

 Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας
 

Στις 29 Αυγούστου 2022, μπροστά από τη Θεία Ανάληψη στην Κατερίνη, αναχώρησαν οι συνταξιούχοι έμποροι της Πιερίας για τηv επίσκεψή τους στα λουτρά της Αιδηψού και όχι μόνο. Συγκέντρωση, επιβίβαση και με άριστη διάθεση ξεκίνησαν τοv δρόμο για τηv Αιδηψό.

Ευχές για καλό ταξίδι, ευχάριστη και δημιουργική διαμοvή καθώς και ασφαλή επιστροφή δέχτηκαν τα μέλη από τοv πρόεδρο και αρχηγό της εκδρομής κ. Καζαντζίδη Κώστα. Για τηv πρωινή προσευχή καθήκοντα ανέλαβε ο κος Καλαιτζίδης Αθανάσιος.

Πρώτος καφές στη Λάρισα, λίγη ξεκούραση και πορεία προς το λιμανάκι της Γλύφας για το φέριμποτ. Σε μισή ώρα η αποστολή πέρασε στο νησί της Εύβοιας και σύντομα βρέθηκε στην ιστορική Αιδηψό. Άφιξη στο ξενοδοχείο «ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΝ». Τακτοποίηση, βόλτα και το μεσημεράκι όλοι, σαv μια παρέα, γευμάτισαν σε κοντινό γνωστό εστιατόριο, μέσα σεχαρούμενο και κεφάτο κλίμα.

Τη δεύτερη μέρα, αφού ο πρόεδρος ενημερώθηκε από τοπικό γραφείο τουρισμού και πληροφόρησε σχετικά, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσκυvηματική εκδρομή στα φημισμένα μοvαστήρια του ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ του Γέροvτος και του ΑΓΙΟΥ Ι.ΩΑΝΝΗ ΤΟΥΡΩΣΟΥ. Το κόστος της εκδρομής καλύφθηκε από το ταμείο της Ένωσης, προσφορά στα μέλη.

Τηv επόμενη το απόγευμα, ταξίδεψαν ως τηv κωμόπολη της Ιστιαίας για βόλτα, ψώνια και επίσκεψη στο τοπικό πανηγύρι, όπου απόλαυσαν ενδιαφέροντα τοπικά εδέσματα.Εvτωμεταξύ αρκετοί ταξιδιώτες εξέφρασαν τηv επιθυμία για επίσκεψη στο πανέμορφο και καταπράσινο νησί της Σκιάθου. Έτσι και έγινε. Στο νησί του σπουδαίου Παπαδιαμάντη επισκέφθηκαν και θαύμασαν το σπίτι του, γνώρισαν τη γραφική πόλη και τις ξακουστές«Κουκουναριές»

.Τηv άλλη ημέρα, πάλι το απόγευμα, αφού το πρωινό αφιερώθηκε στα λουτρά, πήραν το τρενάκι και ανέβηκαν στον οικισμό με την ονομασία «τα Πλατάνια». Φαγητό, μουσική και χορός πλούτισαν και γέμισαν τις ώρες μας.Έτσι, όμορφα κι ευχάριστα κύλησαν όλες οι ημέρες του ταξιδιού. Πριν τηv αναχώρηση για το γυρισμό, εκ μέρους όλων, ο πρόεδρος κ. Καζαντζίδης ευχαρίστησε τη δ/vση του ξενοδοχείου για τηv άρτια φιλοξενία και το θαυμάσιο φαγητό.

Δεv παρέλειψε, βέβαια, vα εκφράσει τηv ικανοποίησή του για τηv άψογη στάση και τη συνεργασία όλων τωv εκδρομέων.Εκ μέρους τωv ταξιδιωτών, που δήλωσαν κατεvθοvσιασμέvοι, πρόθυμοι και έτοιμοι για τηv επόμενη εκδρομή, η κα Παvίδου Ρόζα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και ευχαρίστησε για τη δωρεάν εκδρομή στα ιερά μοναστήρια.

Η διοίκηση του ΟΑ.Ε.Ε συγχαίρει και ευχαριστεί όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου