Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Επιστροφή Στέλιου Χατζηιωάννου στον Πιερικό Αρχέλαο

 Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την επιστροφή του Στέλιου Χατζηιωάννου στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός, ο οποίος συνέδεσε την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας τόσο με αυτήν του ανδρικού τμήματος στην Β’ Εθνική Κατηγορία, όσο και με επτά παρουσίες των τμημάτων υποδομής στις τελικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, με αποκορύφωμα της τρίτη θέση και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της ομάδας των νεανίδων το 2021. Επίσης, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έθεσε τις βάσεις για τη μετέπειτα κατάκτηση της κορυφής της Α2 Γυναικών για την ομάδα μας.

Το διάστημα που έλειψε από τον σύλλογο διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ με τη μικτή της οποίας έφτασε πέρυσι μέχρι το Final Four, ενώ το καλοκαίρι του 2022 ήταν στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Νέων Γυναικών.

Επιστρέφει στον Πιερικό Αρχέλαο και αναλαμβάνει εκ νέου Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος του συλλόγου καθώς και το γυναικείο τμήμα που θα αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλο κίνητρο να επιστρέφω στον Πιερικό Αρχέλαο τη στιγμή που η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βρίσκονται στις Εθνικές κατηγορίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Αυτή η χαρά μάλιστα πολλαπλασιάζεται από το γεγονός ότι θα συνεργαστώ ξανά, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, με ανθρώπους που έχω ιδιαίτερη εκτίμηση»

Στέλιο, καλώς επέστρεψες στο “σπίτι” σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου