Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Πιερικός - Ζάκυνθος στις 11.00 π.μ. την Κυριακή στο Ά ΔΑΚ

 Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωτάθληματος του ΣΦΚ Πιερικός άρχισε!

Όπως έχει ανακοινωθεί ισχύει γενική είσοδος 10€ για τον αγώνα της Κυριακής και δικαίωμα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ εισόδου για τις γυναίκες και τους νέους ως 18 ετών!

Παράλληλα, με σεβασμό στις γενιές που υποστηρίζουν εδώ και χρόνια την αγαπημένη ομάδα της Κατερίνης, οι φίλαθλοι 60 ετών και άνω μπορούν να εισέρχονται ανά δύο, πληρωνοντας μόνο ένα εισιτήριο.

Εισοδος από δύο θυρες

Το πρωι της Κυριακης θα λειτουργεί στο Α' ΔΑΚ

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού και αναγνώρισης προς τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας, επικοινώνησε με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παλαιμάχων Πιερικου και τους ενημέρωσε για την πρόθεση της να φιλοξενεί τα μέλη του σε καθε εντός έδρας αγώνα.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με την Ζάκυνθο (24/9 11:00), τα μέλη του συλλόγου παλαιμάχων θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο βάσει της λίστας που προμήθευσε το δ.σ. του συλλόγου, ενώ από το επόμενο παιχνίδι θα μπορούν να κάνουν χρήση της ατομικής τους κάρτας εισόδου, την οποία θα προμηθεύονται σε συνεννόηση με τον σύλλογο παλαιμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου