Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Θύελλα Κατσικά 1-0

 Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου. Η ομάδα της Πιερίας κέρδισε 1-0 την Θύελλα Κατσικά και πήρε τους τρείς πρώτους σημαντικούς βαθμούς της.

Στο 53΄ο Παπαδόπουλος πέτυχε το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων που ήταν όμως αρκετό για να δώσει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Νέου Κεραμιδίου.

Στο 88΄οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας όταν το σουτ του Κωσταμένα βρήκε το δοκάρι του Πατσιογιώργου και στη συνέχεια στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μπλέτσα έδιωξαν πάνω απο τη γραμμή την μπάλα οι αμυντικοί της ομάδας της Πιερίας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (90’+2′ Καρασαρίδης), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χ. (74′ Ζώβληκας), Ιντζόγλου (46′ Τουλίκας Γ.), Σεχολάρι (87′ Ιγγλέζος), Κριεμάντι (90’+2′ Τουλίκας Β.), Καρτσαμπάς, Κλιγγόπουλος.

Θύελλα Κατσικά: Λαδιάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Σκανδάλης (72′ Λόκας), Μπλέτσας Μ., Γούλας (68′ Κωσταμένας), Εμβραΐζογλου (85′ Νικολάου), Γιάκος (85′ Ρίζος), Μελιόπουλος, Πότσης, Βασιλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου