Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Μπουρανής και Τοπαλίδης στον Αιγινιακό

ΣΠΟΥΔΑΙΟ DEAL ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΠΟΥΡΑΝΗ !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Αιγινιακό,  που απέκτησε τον ικανότατο μέσο Τάσο Μπουρανή, ο οποίος για πολλά χρόνια, φόρεσε τη φανέλα της γειτονικής Αναγέννησης Κολινδρού, αποτελωντας μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έχει προκαλέσει ... "μεταγραφικό τσουνάμι" με τις εντυπωσιακές κινήσεις της στην τρέχουσα περίοδο των μεταγραφών και αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καινούργιο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Ο 29χρόνος έμπειρος ποδοφαιριστής, έχει διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα στα ... Πιερικά γήπεδα με ανεκτίμητη αγωνιστική προσφορά στον Κολινδρό, όπου είναι "γέννημα θρέμμα" της ομάδας και εκτός της διετίας 2012-14,
που ήταν στον Πιερικό, από το ξεκίνημα του σε ηλικία  8 ετών, του έως την λήξη της περασμένης σεζόν δεν άλλαξε "στρατόπεδο", με συνέπεια να συγκατάλεγεται μεταξύ των πιο "αρχιπιστών" ποδοσφαιριστών των "πορτοκαλί", ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο αρχηγός τους .

Ο Μπουρανής ήδη συμμετέχει στην προετοιμασία του Αιγινιακού και θεωρείται βέβαιο ότι θα τον βοηθήσει   αποφασιστικά στην προσπάθεια, για την άνοδο του στη Γ' εθνική κατηγορία  .

Ο νεαποκτηθείς δυναμικός άσσος, μετά και την τυπική ένταξη του στον Αιγινιακό δήλωσε " Αρχικά θέλω να θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες  στην Αναγέννηση Κολινδρου, για όλα τα ωραία που ζήσαμε σ' αυτά τα χρόνια,  δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ .

Ευχαριστώ από καρδιάς τους Διοικούντες και ιδιάτερα τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Γλυκό ,τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου, τους Προπονητές, που συνεργάστηκα και τον κόσμο του Κολινδρου και εύχομαι καλή συνέχεια. 

Γνωρίζω, που ήρθα ... και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αιγινιακού και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, που έδειξαν στο πρόσωπο μου . 

Στο τέλος της περιόδου θα κάνουμε "ταμείο" και είμαι πεπεισμένος,  ότι το πρόσημο θα είναι θετικό " .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας του με τον ποδοσφαιριστη Τάσο Μπουρανή . 

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ "ΠΑΛΙΑ ΛΗΜΕΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΤΟΠΑΛΙΔΗ !

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή - επιστροφή του Μαρίνου Τοπαλίδη στα "γνώριμα εδάφη" του Αιγινίου, ύστερα από την ελέυση των απαραίτητων εγγράφων  της προηγούμενης ομάδας του, τον Αστέρα Παστίδας Ρόδου, που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ  Δωδεκανήσου.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, που  γεννήθηκε στις 22-12-1999 λόγω σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βρέθηκε και διέμενε στη Ρόδο .

Εκεί αγωνίστηκε στον σύλλογο του Αστέρα, που εδρεύει στην κωμόπολη της Παστίδας του "σμαραγδένιου" νησιού κατά την τελευταία ποδοσφαιρική περίοδο .

Αφού περατωθηκαν επιτυχώς οι σπουδές του, επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στην ιδιατερα του πατρίδα και ταυτόχρονα θα ξαναβρεθεί στον Αιγινιακό την ομάδα, που "ανδρώθηκε" ποδοσφαιρικά και θα διανύσει την 4η θητεία της αγωνιστικής παρουσίας στο σωματείο της Βόρειας Πιερίας .

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ

Ο νεαρός άσσος  ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία  Ποδοσφαίρου του Αιγινιακού, για να προωθηθεί λίγο αργότερα στην Κ20 της "ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ", τη χρονιά 2014-15, αν και κατά πολύ μικρότερος από το όριο ηλικίας, αμέσως μετά συνεχίζει στη Γ' εθνική κατηγορία (2015-16 ) και η άμεση επάνοδος των Αιγινιωτών στη Β' εθνική κατηγορία 

( 2016-17 ), φέρνει πάλι τον Τοπαλίδη στην ομάδα νέων της "ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ" και μάλιστα ως αρχηγό της .

Στη συνέχεια για ένα μικρό χρονικό διάστημα (2017-18 ), αγωνίζεται στη Θύελλα Παράβολας και την ΑΕ Μεσολογγίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας,  επειδή φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πατρών με έδρα το Αγρίνιο .

Τη σεζόν 2018-19 γυρίζει στον Αιγινιακό και γίνεται  επαγγελματίας στη Super league 2 υπογράφοντας διετές επαγγελματικό συμβόλαιο, που ουσιαστικά ... γίνεται μονοετές, αφού η ομάδα του Αιγινίου υποβιβαζεται .

Ακολουθεί η μετάβαση και οι ανώτατες σπουδές στη Ρόδο στο Παιδαγωγικό τμήμα της Δημοτικής εκπαίδευσης και η εκεί ενσωμάτωση του σ' ερασιτεχνικές ομάδες του νησιού για δύο χρόνια .

 Για να επιστρέψει εκ νέου στον Αιγινιακό,  που τον βρίσκει στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ( με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του σωματείου και όχι για αγωνιστικούς λόγους ) και μάλιστα είναι η περίοδος 2020-21, η οποία εξαιτίας της πανδημίας δεν φτάνει στο τέλος της .

Για τις επόμενες δύο χρονιές ξαναγυρίζει στο νησί των "Ιπποτών", συνδυάζοντας αρμονικά Πανεπιστήμιο και ποδόσφαιρο .

Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με τη συνοδεία πλέον  " αιγαιοπελαγίτικης αύρας" ο "γηγενής" Τοπαλίδης πραγματοποιεί την τελευταία επάνοδο του στην  δική του ... "Ιθάκη", στοχεύοντας να ... "ριζώσει" ! .

Ο 23χρόνος ποδοσφαιριστής μόλις έκλεισε η μεταγραφή του στον Αιγινιακό δήλωσε : " Στην ομάδα πνέει άνεμος αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, ο Αιγινιακός είναι "υποχρεωμένος", από την μεγάλη ιστορία του να πρωταγωνιστεί πάντα και πιστεύω ότι η προσπάθεια, που ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου με την προετοιμασία θα αποδώσει καρπούς στο τέλος . Την εποχή αυτή συνηθίζονται τα μεγάλα λόγια, εγώ θα τ' αποφύγω γιατί μόνο με σκληρή δουλειά στο γήπεδο οι στόχοι, που έχουν τεθεί θα επιτευχθούν" .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας του με τον ποδοσφαιριστή Μαρίνο Τοπαλίδη .

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου