Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Nότες στη Σκιά του Ολύμπου

 "Και κάθε μέρα και κάθε νύχτα μας σημαδεύει μες στα μάτια η ζωή".....δανειζόμαστε στίχους από το τραγούδι που ακούσαμε να ερμηνεύουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Μπάμπης Στόκας για να περιγράψουμε τη μαγική νύχτα που βιώσαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί να ακούσουμε τις "Νότες στη Σκιά του Ολύμπου" με την καταπληκτική παρουσία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο Φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Κι όσα μοιάζανε στην αρχή σαν " λόγια, λόγια, λόγια ψεύτικα, πήραν πνοή κι έγιναν πράξη . Ανεπανάληπτη νύχτα θα τη χαρακτήριζε όποιος την έζησε από κοντά, αλλά αισθανόμαστε ότι από εδώ και πέρα το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, τέτοιες νύχτες θα μπορεί να τις επαναλάβει. 

Αυτό απέδειξε ο ζήλος καθηγητών και μαθητών, η συνεργασία όλων των εθελοντών με την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν για να υπερπηδήσουν κάθε εμπόδιο και να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. 

Θερμές ευχαριστίες σε όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε κάθε βήμα, στους γονείς, στους χορηγούς, στο Δήμο, την Περιφέρεια και όλους τους φορείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σύλλος Γονέων Μουσικού Σχολείου ΚατερίνηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου