Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Τρείς ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε ο Βατανιακός

 Τρείς ακόμη προσθέσεις στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο Βατανιακός. Ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κατερίνης είναι οι Κωστής Τσενικλής, Αλέξανδρος Μυσιούδης και Βασίλης Γκαράτζιας.

Οι ανακοινώσεις:

-H Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Γκαράτζια!Ο Βασίλης την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Κολινδρού με την οποία έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στο οποίο διακρίθηκε για το πάθος και την δύναμη στο παιχνίδι του!

-H Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Μυσιούδη! Ο Αλέξανδρος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Κολινδρού με την οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις! H Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Κολινδρού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της!

-H Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Kώστα Τσενικλή! Ο Κώστας με την ποιότητα και την εκρηκτικότητα του θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα μας!

Α.Μ.Σ. Βατανιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου