Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

ΕΛ.Π.ΠΙ. Κυριακάτικη θρησκευτική ποδηλατοβόλτα

 ΕΛ.Π.ΠΙ.  στην  «1η Γιορτή Νεολαίας»  2-7-2023  στην Παλαιόχωρα Εξοχής 

  Κυριακάτικη  θρησκευτική ποδηλατοβόλτα Κατερίνη μέχρι το  εξωκλήσι των   12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ στην Παλαιόχωρα Εξοχής  Πιερίας,  με αφορμή την «1η γιορτή νεολαίας» .  Μια απο τις ομορφότερες ποδηλατικές , ήσυχες  διαδρομές που έχουμε κάνει  με παράκαμψη στο Φράγμα της Εξοχής  και στάση για καφέ στην πλατεία Εξοχής !  

Ευχάριστη έκπληξη ο πάρα πολύ νέος κόσμος που συμμετείχε στην εκδήλωση καθώς και  το νοστιμότερο  σουβλάκι που φάγαμε φέτος ,  σε μία πραγματικά φιλική -παρε'ι’στικη  ατμόσφαιρα !

 Τα θερμά  μας συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον π. Ιωάννη Σαββίδη.

Το θερινό πρόγραμμα ποδηλατικών δράσεων των ΕΛ.Π.ΠΙ. 2023  περιλαμβάνει μπάνιο κάθε Δευτέρα –Τετάρτη και Σάββατο με ποδηλατοβόλτα  50χλμ και Κυριακές μπάνιο μέχρι 100χλμ. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν -χωρίς συνδρομή (αλλά νε προϋποθέσεις : καλή φυσική κατάσταση  ,καλοσυντηρημένο ποδήλατο, απόλυτη εφαρμογή των κανόνων της ομάδος )


Για τα παιδιά κάθε Κυριακή , λειτουργεί ειδικός  ποδηλατικός χώρος αναψυχής ,με παιδική χαρά για όλη την οικογένεια, στην Καντίνα του Οφίδη με δωρεάν είσοδο φυσικά στο Ελατοχώρι Πιερίας.


Για κάθε πληροφορία :  23510 73977  

Συντονιστής  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ  ΜΤΒ LEADER. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου