Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωσε Κυπαρίσση, Μαργαρίτη και Σαφέτη ο Βατανιακός - Γυμναστής ο Φωτιάδης

Την απόκτηση του επιθετικού Αλέξανδρου Κυπαρίσση, του Δημήτρη Μαργαρίτη, του νεαρού Θωμά Σαφέτη και τη συνεργασία με τον γυμναστή Χρήστο Φωτιάδη έκανε γνωστή ο Βατανιακός. Επίσης ανακοίνωσε την παραμονή του πολύπειρου Γιάννη Φιρινίδη και του Νίκου Μητράκα.

Οι ανακοινώσεις του Βατανιακού:

"Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Φιρινίδη ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης χρονιάς που μας πέρασε και βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει την άνοδο της στην Γ ΕΘΝΙΚΗ!"

“H διοίκηση του ΑΜΣ Βατανιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Κυπαρίσση. Ο Αλέξανδρος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Κόρινθο με την οποία πήρε την άνοδο στην Γ' Εθνική και με τα γκολ του βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου”.

"Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Μαργαρίτη! Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!"

"Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Σαφέτη Θωμά!Ο Θωμάς είναι 17 χρονών αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Γ τοπικό της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και αποτελεί επένδυση για την ομάδα μας!"

"Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μητράκα Νικόλαο! Ο Νίκος ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας δίνοντας σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό του!"

"Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ανακοινώσει την έναρξη της συνερασίας της με τον Φωτιάδη Χρήστο ο οποίος είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και θα είναι υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης στην ομάδα μας!"

 Α.Μ.Σ. Βατανιακός

Το μέχρι τώρα μεταγραφικό “πάρε – δώσε”

Aποκτήθηκαν οι:

Αλέξανδρος Κυπαρίσσης, Παναγιώτης Μπικιαρόπουλος, Δημήτρης Μαργαρίτης και Θωμάς Σαφέτης.

Παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας οι:

Γιάννης Φιρινίδης, Χρήστος Ανανιάδης, Κώστας Σαμανίδης και Νίκος Μητράκας.

Οι νεαροί Σωτήρης Δημητρίου, Σταύρος Χαντζαρίδης και Νίκος Μυρτολλάρι, που αγωνίζονταν στην Ακαδημία Βατανιακός 1978, θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Λύθηκε η συνεργασία με τους:

Διονύση Παντζιάλα, Νίκο Καλαϊτζίδη, Δημήτρη Κολαξίδη, Γιώργο Οικονόμου, Γιάννη Παπαδόπουλο, Σταύρο Πολυχρονιάδη, Βαγγέλη Δαδάκο, Ιορδάνη Ευθυμιάδη, Αντώνη Τσικαδέρη, Γιώργο Τσιώμη, Ραφαήλ Παρδάλη και Βασίλη Αδαμόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου