Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ξεκίνημα σήμερα για τον Πιερικό

Με το βλέμμα στραμμένο στο κύπελλο Ελλάδος, ξεκινάει σήμερα τις προπονήσεις του ο Πιερικός με στόχο να μπεί έτοιμος στην διαδικασία η οποία ανοίγει αυλαία στο τέλος του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, στις  27 Αυγούστου θα ξεκινήσει  το Κύπελλο Ελλάδας με την συμμετοχή των Κυπελλούχων των τοπικών  Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Η προετοιμασία της Κατερινιώτικης ομάδας θα ξεκινήσει αρχικά με ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συνεχίζουν και φέτος στην μελανόλευκη ομάδα. Μαζί τους και παιδιά της περιοχής που είτε αποκτήθηκαν, είτε θα αποκτηθούν αφού πρώτα τσεκαριστούν απο τον Γιώργο Καμπερίδη και τους συνεργάτες του. Σταδιακά το ρόστερ θα ολοκληρωθεί με κάποιους απο τους ποδοσφαιριστές να έρχονται και απο περιοχές εκτός Πιερίας και με το σκεπτικό ότι αυτοί που θα επιλεγούν, θα είναι και αυτοί που θα ανεβάσουν περισσότερο τις αγωνιστικές δυνατότητες του φετινού συνόλου.

Η πρώτη προπόνηση θα ξεκινήσει σήμερα μετά τις 19.30 στα βοηθητικά του Α΄ΔΑΚ με τους ποδοσφαιριστές να προσέρχονται στις 18.30΄στα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου