Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Πιερία: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη από παραλία

 Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία 74χρονη από την παραλία των Νέων Πόρων στην Πιερία, το μεσημέρι της Κυριακής (11/6) .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού στην 74χρονη αλλοδαπή αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες ιατρούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Είε προηγηθεί κι άλο περιστατικό την Πέμπτη 8 Ιουνίου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Πόρων Πιερίας 59χρονος αλλοδαπός άνδρας. Στον 59χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου