Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Πρώτη βόμβα ..."μεγατόνων" του Αιγινιακού, πήρε τον Ρ. Παρδάλη

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Σεφτέ στις  μεταγραφικές του επιτυχίες έκανε, αργά χθές βράδυ ο Αιγινιακός αποκτώντας τον πρώτο σκόρερ του Βατανιακού και της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Ραφαήλ Παρδάλη, "ταράζοντας τα ... λιμνάζοντα νερά" του Ερασιτεχνικού Πιερικού Ποδοσφαιρου .

Πρόκειται για μεταγραφή... "αεροδρομίου", πρώτου μεγέθους και παράλληλα κίνηση ουσιαστικής ενδυνάμωσης της επιθετικής  γραμμής της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου, ενόψει της νέας αγωνιστικης περιόδου, που αναμένεται να διαδραματίζει πρωταγωνιστικο ρόλο  .

Ο Ραφαήλ Παρδάλης μετέβη στα γραφεία του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης " και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ολοκληρώνοντας την τεράστια μεταγραφή, που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση, αφού η αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστη είναι εγνωσμένη με κύριο στοιχείο την ευχέρεια του  στο σκοράρισμα .

Στο πρωτάθλημα, που έληξε ο Παρδάλης αποτέλεσε το "βαρύ πυροβολικό" του Βατανιακού πετυχαίνοντας 32 γκόλ-εκτός  του Κυπέλλου,  συμβάλλοντας αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδας στην Γ' εθνική κατηγορία  .

Το θέμα χειρίστηκε προσωπικά ο νέος Γενικός αρχηγός των κυανολεύκων Κώστας Φιρινίδης, που πρόσφατα σταμάτησε την ενεργό δράση και όπως μας διαβεβαίωσε ο Παρδάλης, έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στην επίτευξη της σπουδαίας μετακίνησης του στο Αιγίνιο. 

Ο 27χρόνος άσσος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Θερμαϊκό Κορινοϋ ( τρείς θητείες ), Πιερικό, Αναγεννηση Κολινδρού, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και κατά την περυσινή σεζόν στον Βατανιακό και αναμφίβολα θα ισχυροποίησει σημαντικά την ομάδα του Αιγινίου,  στην προσπαθεία της να επανέλθει σ'  Εθνικό Πρωτάθλημα .

Ο Ραφαήλ Παρδάλης αμέσως μετά και την τυπική ένταξη του στον Αιγινιώτικο σύλλογο  δήλωσε : " Από την πρώτη στιγμή συμφωνήσαμε σ' όλα με τον κ. Φιρινίδη και ήμουν "κατασταλαγμένος" για τον ερχομό μου στον Αιγινιακό . Γνωρίζω, που ήρθα και πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της " .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καλωσορίζει τον Ραφαήλ Παρδάλη στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην καινούργια περίοδο 2023-24 .

Το Δ.Σ.

Στις φώτο :

1) : Εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού Ο Κώστας Φιρινίδης πανευτυχής ( αριστερά), καλωσορίζει το μεγάλο απόκτημα της ομαδας Ραφαήλ Παρδάλη, μετά την υπογραφή του .

2 ) : Ο Αντιπρόεδρος των Αιγινιωτών Δημήτρης Αργυρόπουλος ( αριστερά ), μαζί με τον Ραφαήλ Παρδάλη στα γραφεία του "Γιάννης Παραλυκίδης " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου