Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΕΛ.Π.ΠΙ. Ποδηλατοβόλτα & εθελοντισμός , Αλυκές Κίτρους (Πύδνας)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ η πιο έμπειρη   εθελοντική , τουριστική , ποδηλατική  ομάδα  με  27 χρόνια  συνεχόμενων  δράσεων,  σας προσκαλεί και φέτος το καλοκαίρι να γνωρίσετε με το αγαπημένο  σας όχημα- το ποδήλατο-τα καλύτερα μέρη της Πιερίας. Από τον Θερμαϊκό και 0 υψ , μέχρι την ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος, τον Μύτικα στα 2917μ!

...Προς το παρόν την Κυριακή 11 Ιουνίου κάνουμε ποδήλατο , ξεκινώντας πάντα απο EXTREME 7ης Μεραρχίας 72 ,στις 7.00πμ ,  μέχρι τις Αλυκές Κίτρους (Πύδνας),  συνδυάζοντας την «Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου» -που γιορτάζεται στις 3  Ιουνίου - και  τον εθελοντικό  καθαρισμό του υδροβιότοπου των Αλυκών , μαζί με τον  Σύλλογο  Εθελοντών Δήμου Πύδνας - Κυλίνδρού , σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού κόλπου .


 Η συνολική απόσταση με την επιστροφή είναι 50χλμ .Τα βασικά : ποδήλατο σε άριστη κατάσταση, ΚΡΑΝΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και καλή φυσική κατάσταση επιβάλλονται. Για όσους το επιθυμούν θα γίνει πολύωρη στάση  για καφέ και φαγητό  σε οργανωμένη καντίνα και φυσικά για μπάνιο , για όσους θα έχουν αντηλιακό- μαγιό ! 

Θα υπάρχει όπως πάντα συνοδός , πιστοποιημένος  διασώστης ,τεχνίτης ποδηλάτων  και ξεναγός ποδηλασίας ΜΤΒ LEADER.  Για όσους το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και με ηλεκτρικά οχήματα ,μοτοσυκλέτες ,αυτοκίνητα  ή να έρθουν κατευθείαν στις 9.30 πμ, στην είσοδο της εταιρείας "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α. Ε".

Συντονιστής

Δημήτρης Μηλιώρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου