Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Αυλαία για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου

 Με ένα καταπληκτικό πάρτι έπεσε η αυλαία για τη φετινή χρονιά στην Ακαδημία Εθνικού Νεου Κεραμιδίου . Γονείς και παιδιά ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, οπως και σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, φόρεσαν τα αθλητικά τους και διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας παρέα με τους προπονητές του συλλόγου μας Τσαγκαλιδη Νίκο, Αλεξίου Γιώργο, Ραπτόπουλο Νίκο, Δημόπουλο Δημήτρη και Παπαδόπουλο Γιάννη. 

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συλλόγου Στέλιος Καλαϊτζίδης αφού ευχαρίστησε ολους τους παρευρισκόμενους για την φετινή χρονιά, συνοδεία της προέδρου του συλλόγου Πηνελόπης Τσαουσιδου έδωσε στους επίτιμους καλεσμένους της βραδιάς τιμητικούς επαίνους για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε πολύ τους κ. Τσιντωτα Παναγιώτη, Κωνσταντινίδη Δημήτρη και Μόρα Βαγγέλη για την τιμή που μας εκαναν να βρεθούν στην εκδήλωση αποδεχόμενοι την πρόσκληση μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους κ. Τόκα Αστέριο, Συμεωνίδη Γιάννη και Κιάφα Πέτρο για την αμέριστη υποστήριξη τους καθόλη την διάρκεια της χρονιας! Κατόπιν όλοι απόλαυσαν τις νοστιμιές και τα ποτά τους υπό τους ήχους του DJ TeoN.Y. που είχε ετοιμάσει το Battlenet Κατερίνης ειδικά για την εκδήλωση μαςτο οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

Τέλος άπαντες δώσαμε ραντεβού για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο ανανεωμένο αθλητικό κέντρο του Νέου Κεραμιδίου! Καλό καλοκαίρι!

φωτο-βίντεο της εκδήλωση εδώ: Ακαδημία Εθνικού Νεου Κεραμιδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου