Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Πανελλήνιο ρεκόρ και πρόκριση στο Ευρωπαϊκό για τον Θοδωρή Βροντινό!

Σπουδαία εμφάνιση και νέο πανελλήνιο ρεκόρ πραγματοποίησε η τετράδα της ομάδας 4Χ100 μ. των Ανδρών Κ23 στα Δρόμεια.
Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Θοδωρής Βροντινός, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος τερμάτισαν σε 39.92 και βελτίωσαν το 39.98 που κατείχαν οι Γκαβέλας, Πουλιόγλου, Γκούσης και Χοίδης από το μακρινό 1999.
Οι τέσσερις αθλητές  πέτυχαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τους δίνει το δικαίωμα να σκέφτονται με αισιοδοξία την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Ο Θοδωρής Βροντινός που το χειμώνα χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο, είπε: “Μια πολύ καλή αρχή ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το περιμέναμε ίσως και από πέρυσι, ελπίζουμε σε καλύτερη παρουσία στη διοργάνωση της Φινλανδίας. Η ομάδα έχει καλή ποιότητα και πολύ καλό κλίμα“.

Η ανάρτηση του προπονητή Χάρη Βαρυτιμίδη για τον αθλητή του, Κατερινιώτη σπρίντερ Θοδωρή Βροντινό, μετά την μεγάλη επιτυχία του:

Ο χρήστης Θεοχάρης Βαρυτιμίδης αισθάνεται κουλ στην τοποθεσία Δημοτικό Στάδιο Βάρης.

Διεθνές Μίτινγκ ΔΡΟΜΕΙΑ - Βάρη Αττικής
Γιάννης Καμαρινός 110 εμπόδια, 14.32, ατομικό ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23
Thodoris Vrontinos 100μ, 10.62, φετινό ρεκόρ και 4 Χ 100μ, 39.92, Πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 (καταρίφθηκε μετά από 24 χρόνια) και πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Κ23. Συμμετείχαν οι Μυριανθόπουλος, Βροντινός, Γρανιτσιώτης, Παναγιωτόπουλος
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 ✈✈✈✈ 🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮
Όλες οι αντιδράσεις:
Xrhstos Da Capo, Vasilis Dadakos και 302 ακόμη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου