Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ο "δόκιμος του Αιγινίου" πανηγυρίζει για την Κηφισιά!

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο κ. Γιάννης Τσίπας με " Αιγινιώτικες καταβολές ", αφού την δεκαετία του 1970 έζησε στο Αιγίνιο ως έφεδρος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και από τότε διατηρεί τις άρρηκτες σχέσεις του με την κωμόπολη της Βόρειας Πιερίας, με την οποία τον " δένουν " ... πολλά,  είναι από τους ανθρώπους, που χάρηκε με την ... ψυχή του την άνοδο της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ στη Super league για πρώτη φορά στην ιστορία της . 

Με το σφύριγμα  της λήξης του χθεσινού αγώνα  σμε την Καλαμάτα (1-1), από τον Διαιτητή κ. Τσαγκαράκη οι Κηφισιώτες σφράγιζαν το εισιτήριο για τα σαλόνια του Ελληνικού  Ποδόσφαίρου, μια αγωνιστική πριν το τέλος και αμέσως ακολούθησαν ξέφρενοι πανυγηρισμοί, μέσα σε γιορτινό κλίμα 

Ο κ. ΤΣΙΠΑΣ είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, διαμένει στην Αθήνα και από χθές το απόγευμα βρίσκεται στον ... " έβδομο ουρανό ", με συνοδεία  απερίγραπτης χαράς και άκρατου ενθουσιασμού, από το σπουδαίο επίτευγμα της ομαδας των Βορείων  Προαστείων του Αθηναϊκού Πεδίου .

Γιάννη συμμερίζομαι τα συναισθήματα που νοιώθεις και σ' εύχομαι πάντα επιτυχίες ! .

Ας κρατήσουν οι χοροί .... Το αξίζετε  !!


Στις φωτό :

1 ) : Ο Γιάννης Τσιπας με το βαρύτιμο κύπελλο που αθλοθετησε η διοργανώτρια στα χθεσινά επινίκια. 

2) : Ο Γιαννης Τσίπας με το κύπελλο του Πρωταθλητή του Νότου της Super league πανυγηρίζει μαζί με τους παίκτες Αντώνη Παπασάββα αρχηγό της ομάδας και Πάνο Πρίτσα .

3) : Ο γυιός του κ. Τσίπα Νικολάι ( δεξια ), με τον εκ των κορυφαίων  ποδοσφαιριστών της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Super league  2 Ανδρέα Τετέι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου