Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Δικός μας άνθρωπος, Κατερινιώτης, γλίτωσε απο Θαύμα σε τροχαίο στην Ρόδο

 Απο θαύμα γλίτωσε ο Κατερινιώτης Γιώργος Παπαδοπουλος, κάτοικος Ρόδου πλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Επι σειρά ετών μέλος στην Ένωση Ποντίων Πιερίας με την οποία έχει παρελάσει ως σημαιοφόρος  και όπως ο ίδιος αναφέρει, "μετά από 40 χρόνια με την κόρη μου Αθηνά με τον Σύλλογο Ποντίων Ρόδου "Ο Διγενής".  

Πρίν απο λίγες ημέρες ο Γιώργος ενεπλάκη σε τροχαίο στην πόλη της Ρόδου και τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια του όταν τουρίστας του έλεισε το δρόμο. Ευτυχώς όμως απέφυγε τα χειρότερα.

Δείτε την ανάρτηση του:

"29 Μαΐου 2023. Μπήκα και εγώ στο club των θυμάτων των τροχαίων στη Ρόδο. Ένας τουρίστας μου έκλεισε τον δρόμο και έπεσα στον απέναντι τοίχο χτυπώντας τα πόδια. Αποτέλεσμα το δεξί πόδι να διαλυθεί, χρειάστηκε χειρουργείο. Το αριστερό με κάταγμα στο πέλμα. Γλύτωσα από θαύμα,  μου χάρισαν την ζωή ο Χριστός, η Παναγία, ο Πανορμιτής Αρχάγγελος Μιχαήλ,  ο Άγιος Ιωακείμ με την Αγία Άννα και ο Άγιος Γεώργιος. Επίσης με γλύτωσε και το κράνος που φορούσα. Εύχομαι να επανέλθω σύντομα αν και το βλέπω λίγο δύσκολο. Ο Θεός να σας χαρίζει όλους την ζωή όπως την χάρισε σε εμένα και να προσέχετε."

Ο χρήστης Γεωργιος Παπαδοπουλος αισθάνεται ευλογημένος.

1 ώρ. 
29 Μαΐου 2023. Μπήκα και εγώ στο club των θυμάτων των τροχαίων στη Ρόδο. Ένας τουρίστας μου έκλεισε τον δρόμο και έπεσα στον απέναντι τοίχο χτυπώντας τα πόδια. Αποτέλεσμα το δεξί πόδι να διαλυθεί, χρειάστηκε χειρουργείο. Το αριστερό με κάταγμα στο πέλμα. Γλύτωσα από θαύμα, μου χάρισαν την ζωή ο Χριστός, η Παναγία, ο Πανορμιτής Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Άγιος Ιωακείμ με την Αγία Άννα και ο Άγιος Γεώργιος. Επίσης με γλύτωσε και το κράνος που φορούσα. Εύχομαι να επανέλθω σύντομα αν και το βλέπω λίγο δύσκολο. Ο Θεός να σας χαρίζει όλους την ζωή όπως την χάρισε σε εμένα και να προσέχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου