Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ο "Μυστικός Δείπνος" ...στη Χαλκηδόνα

Του Γιώργου  Καρανικόλα 

Ο επικεφαλής της αθλητικής εκπομπής" Sportime " της PELLA ΤV  κ. Γιάννης Τακαβακόπουλος παρέθεσε δείπνο στους συνεργάτες του δημοσιογράφους της αθλητικής παραγωγής σε ταβέρνα της Χαλκηδόνας .

Έγινε ένα ωραίο " αντάμωμα  " στο οποίο επικράτησε το θαυμάσιο κλίμα, συνοδευόμενο από την υποδειγματική φιλοξενία,  η δε ποικιλία των κρεατικών εδεσμάτων ήταν πλούσια και εξαιρετική .

Το παρόν έδωσαν : εκτός του άψογου οικοδεσπότη, οι κ.κ. Γιώργος  Δημητριάδης σκηνοθέτης της " ΠΕΛΛΑ τηλεόραση ",  Γιάννης Γιάγκας από την ΕΠΣΜ, Κώστας Ίντος και Γιάννης Παπαλάμπρου από την ΕΠΣ Κιλκίς, Σάκης Καραμπάσης από την ΕΠΣ Πέλλας, Γιώργος Καρανικόλας και Νίκος Μαγούδης από την ΕΠΣ Πιερίας .

 Παλιοί και νέοι γνώριμοι οι περισσότεροι των παρευρισκομένων δεν χρειάστηκε να συσταθεί...  " πρωτόκολλο γνωριμίας ", έτσι όπως ήταν αναμενόμενο γρήγορα το θερμόμετρο στην ποδοσφαιροσύζητηση, που ακολούθησε ανέβηκε στο " κόκκινο ", άλλωστε άνθρωποι του ποδοσφαιρου όλοι τους είχαν πολλά ν' αναπολήσουν και να πούν .

Ειπώθηκαν και αναλύθηκαν αναρίθμητα ζητήματα ( σοβαρά και κυρίως εύθυμα ), από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαίρου και όχι μόνο .

Οι μνήμες ξαναζωντάνεψαν Γιάγκας  

( Αστέρας Αμπελοκήπων), Ίντος ( Πάικο  Γουμένισσας ), Καρανικόλας ( Αιγινιακός ), " ξαναέζησαν " στιγμές νοσταλγίας, από τα παλιά ( τέλη δεκαετίας του 1980 ),  

" αναζοπυρώθηκαν ",  ευτράπελα που συνέβαιναν εντός και εκτός γηπέδων, με τον πασίγνωστο Θεσσαλονικιό αθλητικογράφο και φωτορεπόρτερ Γιάννη Γιάγκα, να έχει το ... " γενικό πρόσταγμα " .

Έντεχνα ο συνάδελφος και συγγραφέας από τον Δήμο Παιονίας του Νομού Κιλκίς Κώστας ( προσωνύμιο  Μπαλλής ), έστρεψε την κουβέντα περί ...  Άρη με τον Μόκαλη να ... " υποκύπτει " στα αρειανά αισθήματα του  .

Εκ διαμέτρου  αντίστροφα κινήθηκε ο εκπρόσωπος της Πέλλας,  αναλώθηκε με σαφήνεια  και πειστικότητα στο ...  σήμερα και ειδικότερα στο παρασκήνιο των μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία .

Ο υπογράφων εξ Αιγινίω στάθηκε σ' " εικόνες " από  την Αθήνα και την Θεμιστοκλέους, όπου στεγάζεται η Super league 2, των χρόνων της Β' εθνικής κατηγορίας της ΠΑΕ, εξάλλου ακόμα σχολιάζεται απ' όλους η δική του φράση 

 " Το κρασί πίνεται σε κολονάτο ποτήρι " (συνήθεια της Πρωτεύουσας ) .

Ο κ. Μαγούδης γνώστης του ... αντικειμένου υποστήριξε λόγω του υιού και πρώην ποδοσφαιριστη Στέφανου τα " παράδοξα " ...  τεκταινόμενα, που λαμβάνουν χώρα στις μικρές ηλικίες του Ποδόσφαίρου μας .

Αυτά και πολλά άλλα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στην Χαλκηδόνα, άπαντες αποχωρήσαμε απόλυτα ικανοποιμένοι και αφού ευχαριστήσαμε τον δάσκαλο,   ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέα  συνάντηση αυτή τη φορά  στα " χωρικά ύδατα " της Πιερίας .

Στη φώτο στιγμιότυπο από την " διάσκεψη "  της Χαλκηδόνας  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου