Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Πιερικός - Φερεντσβάρος 3-1 σε διεθνές φιλικό παιχνίδι βετεράνων (φωτο)

Διεθνές φιλικό παιχνίδι βετεράνων ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε το περσμένο Σάββατο 24 Ιουνίου στο στάδιο της πόλης, με τον Πιερικό να κερδίζει 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγρικής Φερντσβάρος. Οι παίκτες των δυο ιστορικών ομάδων διασκέδασαν παίζοντας το παιχνίδι που τους καταξίωσε στον χ.ωρο του αθλητισμού και απόλαυσαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές. 

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα της Πιερίας πρόσφερε γεύμα στην Ουγγρική αποστολή, ο αρχηγός της οποίας προσκάλεσε στην Ουγγαρία τον Πιερικό για να ανταποδώσει την φιλοξενία.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ για την παραχώρηση του σταδίου για τον φιλικό αγώνα, τον Γιώργο Περδίκη για την προσφορά  υγειονομικής κάλυψης του αγώνα, την ΕΠΣ Πιερίας και τον Σ.Δ.Π.Ν. Πιερίας για την προσφορά της διαιτησίας του αγώνα και τους υπαλλήλους του σταδίου (Α΄ΔΑΚ) και του ΣΦΚ Πιερικός για τις υπηρεσίες τους. Επίσης χαιρόμαστε που για μια ακόμη φορά, ο Βασίλης Τσακιρίδης ήταν μαζί μας.

Για τον Πιερικό αγωνίστηκαν οι:
 Νάσης, Ευθυμιάδης, Γιώτσας, Τασίδης, Κατσαμάγκας, Σ.Σκέντος, Βελώνης, Μπενίσκος, Μακρής, Τερζής, Φωτιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαβασιλείου, Μποταΐτης, Παπαδόπουλος. Προπονητής ο Γ. Σκέντος και συνοδός ο Πεΐδης.

Φωτογραφικό υλικό απο το παιχνίδι:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου