Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Έπεσε με ιδανικό και φαντασμαγορικό τρόπο η αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 για τα τμήματα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος μετά από μια πλούσια αγωνιστική χρονιά, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ η αγωνιστική περίοδος 2022-2023, μιαςεπιτυχημένης ποδοσφαιρικής περίοδος για την Ακαδημίακαι τα Τμήματα Υποδομών παρόλες τις δυσκολίες,ιδιαίτερη χαρά μας η παρουσία πολλών γονέων και εκπροσώπου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

Το ραντεβού δόθηκε στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ για όλα τα τμήματά μαςσε μια τρίωρη εκδήλωση και γιορτή οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, έφοροι, παράγοντες, διοίκηση, γονείς και φίλοιγιόρτασαν κι έδωσαν ευχές καλοκαιριού. Το πρόγραμμα έκρυβε πολλές εκπλήξεις,περιελάβανε φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους  αποδεικνύοντας ότι τα νιάτα έχουν τον πρώτο λόγο αφού έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης στην φυσική έδρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. 

Μετά το πέρας των παιχνιδιών οι αθλητές μας απόλαυσαν τραγούδια και το θαυμάσιο «μπουφέ» με εδέσματα,πίτσες και αναψυκτικά που επιμελήθηκε η διοίκησηκαι οι γονείς των ποδοσφαιριστών μας κι όλοι οι αθλητές/ποδοσφαιριστές μας έλαβαν ως ενθύμιο έναν Έπαινο - ΑναμνηστικόΔίπλωμα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1961 για τις ευχάριστες στιγμές που έζησαν στον ΠΙΕΡΙΚΟ.Μια χρονιά ακόμα γεμάτη προσπάθεια, εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει πάλι τον Σεπτέμβρη. Κάτω από το βλέμμα των γονέων και θεατών οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των τμημάτων της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και την πρόοδο που επιδείξανε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ  τα τμήματα υποδομών μας προωθούν με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθαι», τον σεβασμό, το αθλητικό πνεύμα, το ήθος και την ομαδικότητα. 

Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους γονείς  που πίστεψαν σε εμάς και μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας ώστε να διευρύνουν τα παιδιά τους ορίζοντες τους, μέσα από τον αθλητισμό και την εκμάθηση του ομαδικού και αθλητικού πνεύματος, μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια με αρχές και στόχους, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο.Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, συναίσθημα με αρμονική συνύπαρξη που αναδεικνύει τη δύναμη του αθλητισμού και την αθλητική παιδεία όλων μας.  

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που ήσαν αρωγοί και συμπαραστάτες,το πλούσιο προπονητικό επιτελείο μας, Κων/νο Τελμετίδη, Κων/νο Κραγιόπουλο, Βασίλη Σιδηρόπουλο, Δημήτρη Κιζίρογλου. Αντώνη Βέτσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σάββα Ταταρίδη,τον φροντιστή μας, τους συνεργάτες μας Γιάννη Λαζαρίδη, Σάκη Μπέη, Βασίλη Τσακιρίδη, τον εκπρόσωπο της ανδρικής ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Μπάμπη Πεϊδη και τους γονείς για τη στήριξη που μας παρείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώσεις που κάναμε, τους προπονητές για το αθλητικό ήθος και την παιδεία και τους ακούραστους εφόρους, υπευθύνους των τμημάτων για το υποστηρικτικό τους ρόλο πάντα κοντά στα παιδιά, προσφέροντας τα μέγιστα καθ΄ όλη τη διάρκεια, την γραμματεία μας στα γραφεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Χριστίνα Δασκαλοπούλου.

Η Ακαδημία και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τον πρόεδρο της εύχεται σε όλους τους αθλητές, γονείς, προπονητές, εφόρους, παράγοντες, διοίκηση, ΕΠΣ Πιερίας, ποδοσφαιρικούς συλλόγους Πιερίας,διαιτητές, υπαλλήλους και συνεργάτες του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Δήμο Κατερίνης, ΟΠΠΑΠ Κατερίνης, Ακαδημίες Πιερίας, αθλητικογράφους, δημοσιογράφους, ΜΜΕ, εθελοντές ΕΕΣ, διασώστες, ιατρούς, γονείς, φίλους και σ’ όλους τους αθλητικούς φορείς ένα χαρούμενο και απολαυστικό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.Ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και γιορτάσατε μαζί μας. Ευχαριστούμε τον Νίκο Κολίτση αθλητικογράφο για την καταγραφή των εκδηλώσεων.

Να είστε όλοι καλά με υγεία να συναντηθούμε και πάλι στα γήπεδα της όμορφης Πιερίας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον ΠΙΕΡΙΚΟ για μια ακόμη χρονιά.

     Γραφείο Τύπου κι Ενημέρωσης ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου