Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ¨PIEREDECOUBERTIN”

Στην κατηγορία Εικαστικής Σύνθεσης!

Το 1ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού “PierredeCoubertin’’ με τίτλο: «Θέλω, ελπίζω, μπορώ – Πως μπορούμε να αλλάξουμετον κόσμο με τοναθλητισμό» » της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου απέσπασε η ομάδα μαθητών και μαθητριών “ The Champions”του 15 ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ.Τύρελη Βάγια στην κατηγορία της εικαστικής σύνθεσης.

Οι μαθητές καιμαθήτριες της ομάδας κατάφεραν να διακριθούν και  να αποσπάσουν  τοπρώτο βραβείο χάρη στην πρωτότυπη τρισδιάστατη εικαστική σύνθεση μεχρήση robot που υλοποίησαν με μεγάλη επιτυχία!

Οι μαθητές και μαθήτριες κατ’ αλφαβητική σειρά είναι : Διγρένης Αντώνης, ΕλευθεριάδουΚωνσταντίνα, Καλαϊτζίδης Μιχάλης, Κογκοπούλου Αλεξάνδρα, Παλαιοστανίτης Αποστόλης,Τσάτσου Παρασκευή, Τσουτσλή Άννα.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15 ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης καθώςκαι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητέςκαι μαθήτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να εκπροσωπήσουν επάξια το σχολείο τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου