Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ευχαριστούμε Κώστα Κουκοδήμο και Σπύρο Κουλκουδίνα!

 Χαρήκαμε τη νίκη με 2-0 επι  της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου στον τελικό και την κατάκτηση του 41ου κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Μεγάλος και σημαντικός θεσμός για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, όχι όμως αντιπροσωπευτικό για το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας.

Καταφέραμε να κλείσουμε την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με νίκη και συνεχίζουμε βάζοντας υψηλότερους στόχους για τη νέα χρονιά. 

Τα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχαν με ωραίες προσπάθειες ο Γιώργος Καλαϊτζής και ο Πολύκαρπος Κατσαβάκης.

Ποδοσφαιρικό τμήμα και προσωπικό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον πολιτευτή ΝΔ νόμου Πιερίας Σπύρο Κουλκουδίνα που όπως στάθηκαν δίπλα σε όλες τις ομάδες της περιοχής μας, ήταν και δίπλα μας για μια ακόμη χρονιά, βοηθώντας με κάθε τρόπο!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κύριους Γιάννη Λαζαρίδη και Σάκη Μπέη, για την όμορφη βραδιά που χάρισαν χθες μετά τον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου στην ομάδα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Χάρη Καμπεριδη και το cafe Mystigoue για μια ακόμη φορά που μας φιλοξένησε και πρόσφερε στην ομάδα μας τα ποτά της χθεσινής βραδιάς! 

Τέλος συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την κατάκτηση του κυπέλλου, συγχαρητήρια και στον φιναλίστ Εθνικό Ν Κεραμιδίου για την παρουσία του στον τελικό και καλή συνέχεια στην πορεία του.

ΣΦΚ Πιερικός 1961


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου