Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά ποδοσφαίρου του Κεραυνού Μακρυγιάλου

 Ολοκληρώθηκε σήμερα η δεύτερη μέρα του 6ου τουρνουά ακαδημιών στον Μακρυγιάλο όπου φιλοξενήθηκαν 250-300 παιδιά ηλικίας 7-16ετων.

Τό τουρνουά στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία κ θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν κ έφυγαν με το χαμόγελο από το γήπεδο.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τους πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής του διημέρου τα παιδιά που μας πρόσφεραν δύο υπέροχα πρωινά.

Επίσης τους γονείς κ τους προπονητές κ όλες τις ακαδημίες πού μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως επίσης  και τους χορηγούς του τουρνουά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική αρχή τον κύριο Δήμαρχο Δήμου Πύδνας Κολινδρού κύριο Μανωλά τους υπεύθυνους αντιδημάρχους κύριο Παραλυκιδη Κωνσταντίνο και την κυρία Αβραμίδου Μαρία για την άψογη συνεργασία για την  οργάνωση του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Επίσης την ΕΠΣΠιεριας για την έγκριση κ αδειοδότηση του τουρνουά κ όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του συλλόγου μας στο ΔΣ του συλλόγου που παρόλο που τους γκρινιάζω είμαστε μια γροθιά 👊 και όλοι μαζί μπορούμε και έχουμε επιτύχει πολλά ωραία πράγματα κ στιγμές για τα παιδιά μας . Και πάλι σας ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διαιτητή της ΕΠΣ Πιερίας Αλέξανδρο Αβραμίδη για την προσφορά του κ τις υπηρεσίες του στο τουρνουά 

Ζήτω συγνώμη αν άθελά μου ξέχασα κάποιον.

Και όντως ξέχασα να ευχαριστήσω το ΔΣ του Αιγινια κου κ τον προπονητή ακαδημιών Δημήτρη Καπετάνο για την παραχώρηση των εστιών για την παράλληλη διεξαγωγή των παιχνιδιών της Κ-12 και Κ-14

Zacharias Panagiotidis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου