Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Λάμπρος Παπαργυρίου : Μια ζωή στα γήπεδα!

Γεννήθηκε πρίν 42 χρόνια και από πολύ μικρή ηλικία έπαιξε ποδόσφαιρο στον Αιγινιακό, όπου γρήγορα καθιερώθηκε ως δεξιός οποσθοφύλακας και στόπερ με τις σπουδαίες εμφανίσεις του .

Γρήγορα τ' ονόμα του έγινε γνωστό στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, με συνέπεια α  ειναι .. " ζήτημα χρόνου " η μεταγραφή του σ' μεγαλύτερες ομάδες .

Πρώτα στον Ποσειδώνα Νέων Πόρρων της επαγγελματικής  Γ' εθνικής κατηγορίας το 2002, η συνέχεια σε Πιερικό, επιστροφή στα " πάτρια εδάφη " του Αιγινίου και μετέπειτα σε Ατρόμητο Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, Π.Ο. Μαλακοπής και ΠΑΟ Κουφαλίων, της Ε.Π.Σ.Μ. όπου ολοκληρώθηκε το  μεγάλο " ποδοσφαιρικό οδοιπορικό " του, ως παίκτης για ν' ακολουθήσει μια αντίστοιχη και ίσως σπουδαιότερη καριέρα στη Διαιτησία Ποδόσφαίρου, που υπηρετεί από το 2008, φθάνοντας μέχρι τη Β' εθνική κατηγορία στην οποία " σφύριξε " επί πολλά συναπτά έτη με πολλές πετυχημένες παρουσίες σε δύσκολα ντέρμπι με το ... " σήμα " της ΕΠΣ Πιερίας, στην οποία  ανήκε, ενώ τα τελευταία χρόνια διευθύνει ακόμα και σήμερα αγώνες της ΕΠΣ Ημαθίας των τοπικών πρωταθλημάτων,  ύστερα από την μεταπηδηση του,  στην γειτονική Ένωση .


Ο Λάμπρος Παπαργυρίου, ως  ποδοσφαιριστής ξεχώριζε για την ποιότητα του ακέραιου χαρακτήρα του ,  ενώ ως Διαιτητής πάντοτε διακρίνεται πέραν της ορθής τήρησης των κανονισμών, για τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την άψογη συμπεριφορά του πρός όλους τους εμπλεκόμενους εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Το στοιχείο εκείνο που τον χαρακτηρίζει από το ξεκίνημα του έως τωρα ωςβ" άρχοντας της Διαιτησίας " είναι ο άριστος πειθαρχικός έλεγχος των αγώνων γιαυτό η αναγνώριση, πρός το πρόσωπο του υφίσταται και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο  .

ΑΡΧΕΊΟ:ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΌΛΑ 

 Ο Λάμπρος Παπαργυρίου με τη φανέλα του Αιγινιακού  .

 Ο Λ. Παπαργυρίου ρέφερυ στο απόγειο της ... καριέρας του στη Διαιτησία  


 Ο Λάμπρος  Παπαργυριου πρόσφατα με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα, που τον γνωρίζει από μικρό παιδί ! .

Ο  Λάμπρος Παπαργυρίου με τους συνέργατες του βοηθούς Διαιτητές κ.κ.Χριστόδουλου και Σαμαρά και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Στέργιο Μουρτζήλα στην φιέστα  τίτλου το Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας  που διαιτήτευσαν το φιλικό παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια (3-0) .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου