Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Με Απόλλωνα Ευρωπού σήμερα στο Κιλκίς ο Βατανιακός για ένα ακόμη βήμα ανόδου

 Στο Κιλκίς δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος Βατανιακός όπου θα αντιμετωπίσει Δημοτικό γήπεδο Ευρωπού στις 17.00 την τοπική ομάδα του Απόλλωνα Ευρωπού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.

Η ιστορική ομάδα της Κατερίνης οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο με 9 βαθμούς έχοντας συγκάτοικο την Αναγέννηση Επανωμής που παίζει σήμερα στην Βέροια με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Οι Βεροιώτες είναι στην 3η προνομιούχο θέση με 7 βαθμούς αλλά απο κοντά τους “κυνηγάει” ο Αετός Βαρβάρας που έχει 6 βαθμούς.

Ο Βατανιακός έχει την άνοδο στα “πόδια” του μιας και έχει κάνει το ρεπο έναντι των 3 άλλων ομάδων που τον καταδιώκουν και που δεν έχουν κάνει το ρεπο τους.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Βατανιακός θα επιδιώξει να κρατήσει το αήττητο αλλά και το απαραβίαστο της εστίας του αφου σε 3 παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα δεν δέκτηκε κανένα γκολ.

Οι παίκτες της ομάδας του Βατανιακού δείχνουν φοβερή ωριμότητα στα παιχνίδια και αντιμετωπίζουν “όλες” τις ομάδες με ψυχραιμία και σοβαρότητα δείγμα του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου που φάνηκε κατάλληλα προετοιμασμένος για τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ και έφτασε μια ανάσα πριν την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ. Δημήτριος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους κ.κ. Εμμανουήλ Παστιάδη και Σταύρο Παυλίδη της ΕΠΣ Δράμας.

Παρατηρητής θα είναι ο κ. Πλάτων Μποζατζίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.


Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 ώρα 17.00

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Αναγέννηση Επανομής

Ερμής Αμυνταίου – Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου

Απόλλων Ευρωπού – Βατανιακός Κατερίνης

Ρεπό: Αετός Βαρβάρας


Η Βαθμολογία (4η αγωνιστική)

Βαθμ. Γκολ

1. Βατανιακός Κατερίνης 9 (-1) * 6-0

2. Αναγέννηση Επανομής 9 5-3

3. Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 7 5-3

4. Αετός Βαρβάρας 6 3-2

5. Απόλλων Ευρωπού 1 (-1)*  2-5

6. Ερμής Αμυνταίου 1 (-1)*  1-5

7. Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου 0(-1)* 0-6

Οι ομάδες με αστερίσκο * έκαναν το ρεπο

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου