Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο «Σ.Φ.Κ. Πιερικός» ή απλά Πιερικός είναι το ελληνικό τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο της Κατερίνης που αγωνίζεται από το 1961 και αποτελεί την πλέον επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Νομού Πιερίας, αλλά και μία με σημαντική πορεία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η δομή, η οργάνωση και η λειτουργία του αθλητικού συλλόγου με την ονομασία «Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης Πιερικός» χαρακτηρίζεται από ήθος και επαγγελματισμό σε όλες τις δράσεις και ενέργειές του.

Στο πλαίσιο αυτό, επέλεξε τα δύο τελευταία έτη, την Διασωστική Ομάδα Πιερίας, με διακριτικό τίτλο «Δ.Ο.Π.», μία διασωστική ομάδα της Πιερίας, ενταγμένη στο Μητρώο Εθελοντικών Ομάδων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) με αριθμό Μητρώου 2/2003, που ξεκίνησε σαν μια παρέα φίλων εθελοντών και που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα της παροχής Α/θμιας υγειονομικής βοήθειας στον αγωνιστικό χώρο (αλλά και έρευνας και διάσωσης), κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου, που διεξάγονται πάντα στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεστε».

Στα δύο αυτά έτη μιας επαγγελματικής συνεργασίας, που εξελίχθηκε με την πρόοδο του χρόνου, σε ανθρώπινη και φιλική, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας αισθάνονται την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσουν τον «Σ.Φ.Κ. Πιερικός» για την αγαστή συνεργασία τα δύο τελευταία χρόνια. Μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία μέσα από συνθήκες αγωνιστικότητας, έντασης, αγωνιών, απογοητεύσεων αλλά και χαμόγελα νικών. 

Άλλωστε, τόσο ο αθλητικός χώρος όσο και ο εθελοντισμός, είναι χώροι που απαιτούν την απόλυτη πειθαρχία και συνεχή προπόνηση, την υπέρβαση του εαυτού μας, για την επίτευξη του τελικού νικηφόρου αποτελέσματος. 

Όταν υπάρχει αυτό το πνεύμα συνεργασίας και η ταύτιση του motto ζωής και των δύο, μέσα από αυτήν την αμεσότητα και την διαδραστικότητα της συνεργασίας μας  διδαχτήκαμε και βελτιωθήκαμε και εμείς πολλαπλά. 

Οι αξίες που διέπουν τον «Σ.Φ.Κ. Πιερικός», εκφράζονται και έμπρακτα με την ευγενική χορηγία σας, που θα βοηθήσει την Δ.Ο.Π. να ανανεώσει και να εμπλουτίσει το διασωστικό υλικό της, ώστε να παρέχει υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» με τις ευχές μας για την συνέχιση του ελπιδοφόρου αθλητικού και κοινωνικού στόχου σας.

Με αφορμή την λήξη της αγαστής και παραγωγικής, διετούς περιόδου συνεργασίας, ευελπιστούμε σε μελλοντική συνέχιση της συνεργασίας – προσφοράς μας, για την από κοινού επίτευξη των στόχων του «Σ.Φ.Κ. Πιερικός».

Με εκτίμηση 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου