Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης στο Αιγίνιο

Του Γιώργου Καρανικόλα 

" Το αίμα νερό δεν γίνεται " λέει η λαϊκή παροιμία,  έτσι και ο Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Τριαντάφυλλος Πασαλίδης βρέθηκε στο Αιγίνιο, μετά την λήξη της Super league, αφού ο Αιγινιακός ήταν η ομάδα  που αναδείχθηκε πρίν μεταγραφεί στον Αστέρα Τρίπολης το 2017 και αναμφίβολα τον " δένουν " πολλά με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας .

Φυσικά ο κυριότερος λόγος της ολιγοήμερης παρουσιας του Πασαλίδη στο Αιγίνιο αποτελεί και το γεγονός ότι το " έτερο ήμισυ " του δίδα  Αναστασία είναι η γενέτειρα της και ο τόπος που μεγάλωσε .

Ο Τριαντάφυλλος πάντως ουδέποτε ξέχασε τον Αιγινιακό, πάντα τον έχει στην καρδιά του και ενδιαφέρεται  για την σημερινή του αγωνιστική κατάσταση  .

Ο 27 χρόνος κεντρικός αμυντικός τς Κρητικής ομάδας, στην οποία αγωνίζεται από τον Μάιο του 2021 συναντήθηκε με φιλικά πρόσωπα και είχαν να θυμηθούν και να πούν πολλά, τόσο για τον Αιγινιακό της Β' εθνικής κατηγορίας, που έπαιζε ο ίδιος, όσο και την ομάδα του ... σήμερα, μεταξύ των οποίων και με τον υπογράφοντα καθώς και τον Ποδοσφαιριστή  του Αιγινιακού Μαλίς Μπουντάνι , παρούσας της Αναστασίας, που συντόνιζε άψογα την εγκάρδια συζήτηση σε Καφέ της Πιερικής Κωμόπολης  . Μάλιστα μας εκμυστήρευτηκαν ότι ετοιμάζονται για διακοπές στην Κωνσταντινούπολη  .

Εμείς να τους ευχηθούμε να περάσουν καλά . Και να τους βλέπουμε πιο... συχνά .

Τέλος ο Γιώργος Καρανικόλας απευθυνόμενος στον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Χωρας μας αμυντικό άσσο του ευχήθηκε όλα να πάνε κατ'ευχην και να τον βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμη στα γήπεδα της Super league 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου