Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Συγχαρητήρια σε Νέο Κεραμίδι και Σβορώνο

 Μετά την περσινή εμπειρία της πτώσης απο την SL2, διανύσαμε μια χρονιά ανασύνταξης. Ο σύλλογος λειτούργησε σε όλους του τομείς με αξιοπρέπεια στις οικονομικές του υποχρεώσεις και σε επαγγελματικά πρότυπα στις αγωνιστικές, με μια ομάδα που δημιουργήθηκε απο γηγενείς ποδοσφαιριστές ηλικίας 17, 18, 19 και 20 ετών, με εξαίρεση 3-4 ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης στις προπονήσεις μας συμμετέχουν και πήραν μάλιστα και χρόνο συμμετοχής, 16χρονοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές προερχόμενοι απο την ακαδημία του συλλόγου, παίκτες που αποτελούν παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Για τον Πιερικό η γ΄εθνική είναι πολύ μικρή σαν κατηγορία και η συμμετοχή μας σε αυτήν χρησιμεύει μόνο για τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί μας ποδοσφαιρστές μας στις 26 αγωνιστικές αυτού του πρωταθλήματος. 

Ακόμη και ο τίτλος του πρωταθλητή θα χρησίμευε μόνο σαν εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία αλλά ουσιαστικά δε θα πρόσθετε τίποτα στήν αίγλη του συλλόγου μας μας, που ιστορικά έχει πετύχει τεράστια πράγματα στο παρελθόν και καταξιώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι στόχοι τη νέα χρονιά αλλάζουν. Όπως και οι προσδοκίες.

Ο Πιερικός πρέπει να φύγει απο αυτή την κατηγορία γιατί η θέση του είναι ψηλότερα. Ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει μετά τον Σαββατιάτικο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στον οποίο συμμετέχουμε και θέλουμε να κατακτήσουμε για να κλείσουμε νικηφόρα την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Απο την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου, ξημερώνει μια άλλη ημέρα για την ομάδα μας.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της γ΄εθνικής, να συγχαρούμε τις δυο ομάδες της περιοχής μας Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και ΓΑΣ Σβορώνου, που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής τους στην κατηγορία.

Τέλος, ευχαριστούμε του φιλάθλους, τους χορηγούς και γενικότερα τους φίλους της ομάδας μας, για την υποστήριξη τους  την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο που ολοκληρώνεται.

ΣΦΚ Πιερικός 1961


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου