Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Παρουσίαση βιβλίου “Το τρελοβάπορο” της Δομνίκης Καράντζιου από τις εκδόσεις Κομνηνός

Το Βιβλιοπωλείο NΕΣΤΩΡ και οι Εκδόσεις Κομνηνός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα και ραδιοφωνικής παραγωγού Δομνίκης Καράντζιου, ‘ΤΟ ΤΡΕΛΟΒΑΠΟΡΟ’, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Νέστωρ, Κανάρη 5. 

Το βαπόρι θα σαλπάρει με τα παιδιά και τη συγγραφέα να συμμετέχουν στη δραματοποίηση του βιβλίου και τη συγγραφέα, ραδιοφωνική παραγωγό και ηθοποιό Ειρήνη Παπαδοπούλου να κρατάει την τρελοπυξίδα για να το μανουβράρει στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. 

Τρελοπροπέλα σβούρισε! Ο καπετάν Φάνης θα μας οδηγήσει στα ακρωτήρια του κόσμου, ο μικρός Φάνης, ο εγγονός, περιμένει τα γράμματα και τις πυξίδες από τα ταξίδια και το τρελοβάπορο θέλει να βρει τον φάρο όπου ενώνονται οι πέντε θάλασσες με τους εννιά ανέμους! 

Η Δομνίκη Καράντζιου παρουσιάζει και επιμελείται, παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, από το 2012 τη μακροβιότερη σύγχρονη ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά “Πολύχρωμο Αερόστατο” στο ράδιο Ενημέρωση Κατερίνης. Κυκλοφορούν τα βιβλία της “Ο κάβουρας και το στρατιωτάκι” από τις εκδόσεις Λιβάνη, 2018, λίστα 20 ευπώλητων βιβλίων βιβλιοπωλείου ΠΑΤΑΚΗ Αθηνών τον Ιανουάριο 2020 κι ενταγμένο στη λίστα βιβλίων Δ’Δημοτικού του μεγαλύτερου διαγωνισμού Φιλαναγνωσίας των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα 2020, και “Το ημερολόγιο της μικρής κηπουρού”, βιβλίο που συνδυάζει τη λογοτεχνία με γνώσεις για τα φυτά, από τις εκδόσεις Οξύνοια, 2021. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου