Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ά ΕΠΣ Πιερίας: Στο ...photo finish ο πρωταθλητής

 Μια  μόλς στροφή πρίν το τέλος των αγώνων που ουσιαστικά θα κρίνουν τον τίτλο στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και θα ορίσουν τον φετινό πρωταθλητή, ο Βατανιακός είναι πολύ κοντά στον στόχο του και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χάσει τη ευκαιρία. Μια ευκαιρία που του έδωσε η επόμενη αντίπαλος του Ακαδημία Πλαταμώνα, με την χθεσινή της (Τετάρτη 26/4) νίκη στην 4η και πρότελευταία αγωνιστική των πλέιοφ ανόδου της τοπικής μας ένωσης, επι του Αιγινιακού.

Ο σύλλογος της βόρειας Πιερίας κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθ΄όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος της φετινής περιόδου αλλά ο Βατανιακός που ακολουθούσε και κέρδισε χθές στη Νέα Ζωή την ΠΑΕ Ποντίων, περίμενε την ευκαιρία, αποδείχθηκε πιο σταθερός στο ...photo finish και απέχει πλέον 90-95 λεπτά αγώνα, για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Μια κατάκτηση που θα βάλει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας (όποιος κι άν είναι αυτός το βράδυ της Κυριακής 30/4), στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Την 5η και τελευταία αγωνιστική ο Βατανιακός υποδέχεται την πάντα υπολογήσιμη και ικανή να κάνει τη ζημία Ακαδημία και ο Αιγινιακός τον Δία Δίου. Δυο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν πως θα κρίνουν τον πρωταθλητή αν και η ήττα του Αιγινιακού στον Πλαταμώνα και το πέρασμα του Βατανιακού απο τους πόντιους, φωτογράφισαν σε μεγάλο βαθμό και έδωσαν το τεράστιο πλεονέκτημα στην ομάδα που θα χαμογελάσει το βράδυ της Κυριακής. 

Πλεονέκτημα που ο έμπειρος Βατανιακός, πολύ δύσκολα θα χάσει!

Βαθμολογία

1.ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ     71

2.ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ      69

3.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ    61

4.ΑΚΑΔ.ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ    51

5.ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ    36

6.ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ   35


Επόμενη και τελευταία 5η αγωνιστική

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ  -  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  -  ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ  -  ΔΙΑΣ  ΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου