Σάββατο 8 Απριλίου 2023

COFFEE ISLAND στο Αιγίνιο απο δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού!

 ΑΝΟΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙO ΤΟ "COFFEE ISLAND "

Του Γιώργου Καρανικόλα

Άνοιξε σήμερα Σάββατο του Λαζάρου τις πύλες του το νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας " COFFEE ISLAND " - με παραπάνω από 480 καταστήματα σ' όλη τη Ελλάδα και το εξωτερικό - στο Αιγίνιο των παλιών ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού Στέφανου Μαγούδη και Γιώργου Κουκούδα, που πραγματοποιούν το καινούργιο επιχειρηματικό τους βήμα.

Και οι δύο ιδιοκτήτες δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά μ' επιτυχία, ο μεν Στέφανος Μαγούδης στον χώρο της  πληροφορικής και του διαδικτύου, μάλιστα στη φετινή χρονιά είναι ο μέγας χορηγός στις επίσημες εμφανίσεις του Αιγινιακού, στις οποίες διαφημίζεται η εταιρεία του, ο δε Γιώργος Κουκούδας μ' εμπειρία στην καφεστίαση .

Παλαιότερα αμφότεροι φόρεσαν τη φανέλα του Αιγινιακού ο Μαγούδης  στη Β' εθνική κατηγορία στην ομάδα 

Κ 20 των περιόδων 2013-14, 2014-15 . και ο Κουκούδας, επίσης στη Κ 20 της ΠΑΕ της περιόδου 2013-14 καθώς και στη Β' τοπική κατηγορία της σεζόν 2019-20 .   

Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Λεωφόρος Δημοκρατίας 74 στο Αιγίνιο και το ωράριο λειτουργίας του είναι : 5:30 - 21:00

Με ώρες Delivery 8:00-19:00

Και τηλ. επικοινωνίας: 23530 23896

Από σήμερα και καθημερινά σας  περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε στον ολοκαίνουργιο χώρο μας, για καφέ και όχι μόνο, που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στο Αιγίνιο .

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δεύτερη μέρα του Πάσχα 17 Απριλίου το απόγευμα στις 5:00 μ.μ.,με πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις .

ΕΥΧΕΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο,το Προπονητικό τήμ και οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού εύχονται στις Στέφανο Μαγούδη και Γιώργο Κουκούδα

" Κ α λ έ ς  -  δ ο υ λ ε ι έ ς  ! στο νέο τους κατάστημα "  COFFEE ISLAND ", που δημιούργησαν στο Αιγίνιο και άνοιξε σήμερα τις ... πόρτες του .

Στις φωτό :

1), 2) : Το νέο κατάστημα  " COFFEE ISLAND " στο Αιγίνιο, που άνοιξαν σήμερα οι πρώην ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού Στέφανος Μαγούδης και Γιώργος Κουκούδας .

  6) : Οι παλιοί παράγοντες του Αιγινιακού Νίκος Μαγούδης ( αριστερά), πατέρας , του πρώτου ιδιοκτήτη, Βασίλης Καπετάνος, με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου