Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον ΠΟ Ελασσόνας

Μία εξαιρετικά κομβική αναμέτρηση η οποία μπορεί και να σηματοδοτήσει την εξασφάλιση της παραμονής για εκείνον, καλείται να δώσει ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου εκτός έδρας τον ΠΟ Ελασσόνας για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ήττα αλλά και η κακή εμφάνιση κόντρα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου την περασμένη Κυριακή λειτούργησε ως «καμπανάκι» για την ομάδα μας η οποία θα πρέπει να ξαναφορέσει το καλό της πρόσωπο προκειμένου να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται στα εναπομείναντα παιχνίδια για να πετύχει το στόχο της, αρχής γενομένης από αύριο κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει πλέον τα «ρέστα» του για την παραμονή. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον αρχηγό της ομάδας μας, Δημήτρη Κυρτέγο ο οποίος νίκησε το χρόνο και τέθηκε κανονικά στην αποστολή, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο Δημήτρης Δημηνάς ο οποίος είναι τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει το όριο καρτών. Παραμένουν εκτός δράσης οι τραυματίες Σωτήρης Καραγκούνης και Βασίλης Λαγδάρης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κούζας, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Φωκαίδης, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου