Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Σήκωσε ακόμη μια φορά η Αντιγόνη το κύπελλο στην Καστοριά!

Για μια ακόμη φορά η δική μας Αντιγόνη Τσούγκα από το "Πλάτων" σήκωσε το κύπελλο κατακτώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά Ε3 κατηγορία Κ16 στην Καστοριά.

Η Αντιγόνη ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα της το Σάββατο με μεγαλη έμφαση παίρνοντας πολύ γρήγορα προβάδισμα και την νίκη στον πρώτο αγώνα. 

Την ίδια ημέρα μαζί με τον Αλέξανδρο Τσούγκα (τον αδερφό της) στα μικτά M16 κέρδισαν τους αντιπάλους τους κατακτωντας την τρίτη θέση.

Για άλλη μια φορά την ίδια ημέρα καλέστηκε να παίξει άλλον εναν αγώνα για όπου και αυτόν νίκησε εύκολα παιρνώντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την Κυριακή παιζοντας στα ημιτελικά τον πρώτο αγώνα της ημέρας κέρδισε με ευκολία παιρνωντας στον τελικό.

Ο τελικός με το νούμερο ενα (1) του ταμπλώ δεν δυσκόλευσε ιδιαίτερα την Αντιγόνη παίρνοντας κι εκεί την νίκη σχετικά εύκολα με σκορ 7-5, 6-4, σηκώνοντας και πάλι το κύπελλο της πρώτης θέσης στην διοργάνωση Ε3 Κ16.

Συγχαρητήρια έδωσαν οι διοργανωτές των αγώνων για την παικτική ικανότητα της Αντιγόνης το ήθος της και τον σεβασμό στις συμπαίκτριες της.

Στο σχολείο της το "Πλάτων" στην δασκάλα της Κα Αννα Παπαβασιλειου, καθως και στον προπονητή της Κον Χρήστο Μαρινίδη συγχαρητήρια για την μαθήτριά τους για την υποστήριξή τους σε κάθε της βήμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου