Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην οριστικοποίηση της παραμονής θέλει να κάνει ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος αντιμετωπίζει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας απέσπασε έναν υπερπολύτιμο βαθμό το περασμένοΣάββατο κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας και με την ίδια συνταγή θα επιδιώξει να μη φύγει με άδεια χέρια από την Έδεσσα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα παίξει απέναντι στον ΓΑΣ όλη του τη χρονιά. Με νίκη η ομάδα μας αναμένεται να κλειδώσει κατά 99% το στόχο της ενώ ακόμη και με ισοπαλία θα βρεθεί πολύ κοντά σε αυτόν.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δε μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση στον Νίκο Κυπαρίσση ο οποίος δεν έχει εκτίσει ακόμη την τιμωρία του, καθώς και στον Νίκο Φωκαίδη που ταλαιπωρείται από ίωση. Επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας ο Δημήτρης Δημηνάς, ενώ παραμένουν εκτός οι μακροχρόνιοι τραυματίες Σωτήρης Καραγκούνης και Βασίλης Λαγδάρης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης,Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κούζας, Κυρτέγος,  Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου