Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Κοινή λογική …και άσφαλτος!

 Κι όμως φτάσαμε να μην μπορούμε ούτε την κοινή λογική να δεχθούμε. Είμαστε του βρισίματος και του εύκολου αναθέματος. Διάβασα την ανάρτηση του Δημάρχου Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου για τις ασφαλτοστρώσεις και την κακή κατάσταση των δρόμων  στα Τρίκαλα όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις που εκτελούνται παράλληλα έργα δημοτικά, εταιριών κινητής τηλεφωνίας και φυσικού αερίου.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για μας, εδώ στην Κατερίνη. 

Σε όλους τους τόνους λοιπόν οι αυτοδιοικητικοί, λένε το αυτονόητο. Όσο εκτελούνται εργασίες στους δρόμους, δεν γίνεται να προχωρήσουν ασφαλτοστρώσεις. Κι ας  ΒΡΙΖΟΥΝ και ας θυμώνουν οι δημότες.

Γιατί αυτή θα ήταν η πραγματική κατασπατάληση δημόσιου χρήματος. Να γνωρίζεις ότι θα περάσουν τρία ή και τέσσερα συνεργεία διαφορετικών εταιριών από έναν δρόμο και εσύ για να ικανοποιήσεις την εκλογική σου πελατεία να ρίχνεις άσφαλτο.

Να έχεις εξασφαλισμένους πόρους και να τους σπαταλάς επειδή έρχονται εκλογές και θέλεις να δείξεις έργο. Να μη σε ενδιαφέρει αν σε τρεις μήνες ή σε δυο εβδομάδες θα περάσει κι άλλο συνεργείο και θα ξηλώσει την άσφαλτο την οποία έχεις χρυσοπληρώσει.

Να πρέπει να αντιμετωπίσεις την αστεία πραγματικά αντιπολίτευση,  που να φωνάζει να πέσει άσφαλτος και μόλις πέσει και περάσουν και άλλα συνεργεία, να φωνάζει και πάλι ότι ο δήμος σπαταλάει τα χρήματα για ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους που θα ξηλωθούν και πάλι.

Φαύλος κύκλος.

Είπε λοιπόν ο Δήμαρχος Παπαστεργίου στους συνδημότες του: Μπορείτε να βρίζετε όσο θέλετε τον Δήμαρχο, τα χρήματα εξασφαλίστηκαν αλλά οι ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν όταν πρέπει.

Μάλλον η κοινή λογική και όχι η άσφαλτος είναι το ζητούμενο και στην Κατερίνη. Όποιος τη βρει να την κρατήσει σφικτά.

imerisiapierias.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου