Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Συνάντηση Σπύρου Κουλκουδίνα, υποψ. Βουλευτή Ν.Δ. με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

Συνάντηση με την Πρόεδρο Ασημίνα Στρίμπα και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης είχε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας στα γραφεία του Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης.

Η κ. Στρίμπα παρουσίασε συνοπτικά τα ζητήματα που απασχολούν τον νομικό κόσμο και τον κλάδο συνολικά με την καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης αλλά και στο γεγονός ότι οι συνάδελφοι που ασχολούνται με το θεσμό της νομικής βοήθειας πληρώνονται μετά από τρία χρόνια και έθεσε το ζήτημα της κατάργησης επιβολής ΦΠΑ στις νομικές υπηρεσίες. 


Σε ο,τι αφορά την Πιερία η πρόεδρος αναφέρθηκε στην υποστελέχωση  του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού γραφείου Κατερίνης. Επίσης σημείωσε την ανάγκη άμεσης συντήρησης του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης και την κατασκευή ράμπας ΑμεΑ για την εύκολη πρόσβαση των Ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Ο κ. Κουλκουδίνας σημείωσε πως η Δικαιοσύνη αποτελεί βασικό πυλώνα μιας ευνομούμενης πολιτείας και  η δυνατότητα δικαστικής προστασίας των πολιτών αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό ενός κράτους δικαίου.  Έχουμε υποχρέωση  να υποστηρίξουμε το έργο της για να   απολαμβάνουν και οι πολίτες μια δικαιοσύνη ποιοτική και αποτελεσματική που θα εξασφαλίζει πράγματι τα δικαιώματά τους  σημείωσε ο ίδιος.  


Τέλος, ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την ενημέρωση,  τον παραγωγικό και ουσιαστικό διάλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου