Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Τελικός ...γ΄εθνικής στο Α΄ΔΑΚ το άλλο Σάββατο

 Δυο απο τις κορυφαίες ομάδες του 2ου ομίλου της γ΄εθνικής κατηγορίας, θα αναμετρηθούν το άλλο Σάββατο στο Ά ΔΑΚ για τον τίτλο του κυπελλούχου της ΕΠΣ Πιερίας την περίοδο 2022-2023. Πιερικός και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα η παρουσία τους στον τελικό αποτελεί κίνητρο στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, που αναμένεται να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι με καλό αγωνιστικό ρυθμό απο δυο ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο εθνικό πρωτάθλημα που συμμετείχαν.

Οι κίτρινες κάρτες και οι όποιες τιμωρίες βαρύνουν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα δεν ισχύουν στον τελικό (εκτός άν υπάρχει τιμωρία κόκκινης κάρτας) κι αυτό σίγουρα βοηθάει τους δυο προπονητές να καταστρώσουν τα πλάνα τους, χωρίς να προβληματίζονται για τυχόν απουσίες ποδοσφαιριστών τους μιας και βρισκόμαστε προς την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και όλα τα ρόστερ έχουν την επιβάρυνση απο τις κάρτες που έχουν δεχθεί.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του τελικού, το οποίο περιλαμβάνει και πλούσια αξωαγωνιστική δράση, η οποία θα κρατήσει με τις εκδηλώσεις της αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου