Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με την Καστοριά

Να ολοκληρώσει μία ήδη πετυχημένη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος ταξιδεύει αύριο στην Καστοριά για να τεθεί αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα στον αγώνα για την 26η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας κατέφερε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στον ΔωτιέαΑγιάς να πετύχει μία νίκη που τις εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία,αποδίδοντας παράλληλα και εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθώς πέτυχε πέντε τέρματα, με τον Νίκο Θεοδοσιάδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του. 

Στόχος του ΓΑΣ στην αυριανή αναμέτρηση είναι να φτάσει σε μία ακόμα νίκη προκειμένου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρειάζεται μόνο το τρίποντο αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πετύχει τη σωτηρία του. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον Νέστορα Κωτσιόπουλο ο οποίος είναι τιμωρημένος, τον Σπύρο Μακράκη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό καθώς και τον Δημήτρη Δημηνά που εκτελεί τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου: 

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημητρίου, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κόλα, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Λαγδάρης, Μάλα, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Φωκαΐδης, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης. 

Με εκτίμηση 

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου