Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Το Σάββατο 6 Μαΐου ο μεγάλος τελικός της ΕΠΣ Πιερίας

Με δεδομένο ότι τα Playoffs της 9ης αγωνιστικής Super League έχουν οριστεί για την Κυριακή 07 Μαΐου, 2023, η πιθανότερη ημερομηνία για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Πιερικό και τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι το
Σάββατο 6 Μαΐου στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης.

Η διοργανώτρια ΕΠΣ Πιερίας περιμένει πολύ κόσμο στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους των δυο ομάδων και γενικότερα για τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, γι αυτό και θέλησε να ορίσει τον αγώνα ημέρα και ώρα που δεν θα επηρεστεί η παρουσία των ποδοσφαιρόφιλων της Πιερίας στον τελικό απο άλλες αναμετρήσεις που μπορεί να διεξάγονται εκείνο το Σαββατοκύριακο. Τα παιχνίδια κατάταξης της ΕΠΣ δε θα επηρεάσουν λόγω ώρα έναρξης του τελικού.

Στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηε στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας με τους εκπροσώπους των δυο ομάδων, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου Νίκο Σπαθάρη, ορίστηκε ώς πιθανότερη ημερομηνία το Σάββατο 6 Μαΐου, με ώρα έναρξης του αγώνα 8.30΄. Στόχος της διοργανώτριας αλλά και των δυο ομάδων που συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Πιερίας, είναι να εξελιχθεί σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή που θα ικανοποιήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο διεξαγωγής και οργάνωσης τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες του Ά ΔΑΚ την ημέρα του αγώνα.

Σύντομα οι ανακοινώσεις και περισσότερα για το μεγάλο παιχνίδι, που ουσιαστικά θα κλείσει την αγωνιστική περίοδο για τις δυο ομάδες, οι οποίες θα έχουν ολοκληρώσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα μια εβδομάδα νωρίτερα του τελικού, την Κυριακή 30 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου