Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Πρόγραμμα ΕΛ.Π.ΠΙ. Απριλίου/Μαΐου 2023

 Για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην «2η  Πανελλήνια Συνάντηση Ελευθερης  Ποδηλασίας», μπορούν να ακολουθήσουν τις ποδηλατικές τουριστικές διαδρομές Απριλίου –Μαΐου .  Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των Ελεύθερων Ποδηλατών Πιερίας 

23/4: ΚΑΤΕΡΙΝΗ-Ν.ΠΟΡΟΙ συνολική απόσταση  95χλμ

30/4: ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΑΓ.ΚΟΡΗ   συνολική απόσταση 60χλμ

1/5:ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΝΤΙΝΑ ΟΦΙΔΗΣ (Πρωτομαγιά στο ΕΧTREME(MINI) BIKE PARK γα παιδιά)  

 7/5 : ΚΑΤΕΡΙΝΗ -ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ   συνολική απόσταση 80χλμ

 Αυτή την εποχή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το φαινόμενο των ανθισμένων κερασιών στον Λόφο-Ράχη Πιερίας .Στα πλαίσια των πολυσχιδών δραστηριοτήτων των ΕΛ.Π.Π.ΠΙ. θα γίνουν δύο ποδηλατικές τουριστικές διαδρομές , με επίσκεψη και σε εξωκλήσια και μονές ιδιαιτέρου θρησκευτικού  ενδιαφέροντος στον Ολυμπο.

Την Πρωτομαγιά θα είναι ανοιχτό το πρώτο το πρώτο “extreme mini bike park” στην Πιερία . για  μικρά (και μεγάλα) παιδιά στο Ελατοχώρι ! Με δωρεάν είσοδο φυσικά.   

Η συμμετοχή είναι δωρεάν  στις εκδηλώσεις αλλά ισχύουν  αυστηρά οι κανονισμοί των ΕΛ.Π.Π. για την ασφάλεια, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα . Σε περίπτωση μεταφοράς με ΙΧ, φαγητό κλπ ο καθένας αναλαμβάνει τα έξοδα του !  ΄

Οι εκδηλώσεις των ΕΛ.Π.ΠΙ. δεν επιδοτούνται και δεν υποστηρίζονται από κανένα  Δήμο, Περφερεια, Μ.Κ.Ο. Ευρωπαϊκό ή άλλο πρόγραμμα. Ωστόσο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά . το Υπουργείο Μεταφορών  και υποδομών και  ιδιαίτερα τον υφυπουργό  κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο , για το ενδιαφέρον του για την  απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της «2ης Πανελλήνιας  Συνάντησης  Ελεύθερης Ποδηλασίας» Όλες οι εκδηλώσεις των ΕΛ.Π.ΠΙ. υποστηρίζονται πάντα με πιστοποιημένο διασώστη και ξεναγό ποδηλασίας/ΜΤΒ LEADER.  

 Ευελπιστούμε στην συνεργασία και την υποστήριξη  του υπουργείου και στο μέλλον, για διεθνείς εκδηλώσεις που θα γίνουν το 2024  . 

Συντονιστής ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ  /ΜΤΒ LEADER 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου