Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Εδεσσαϊκός - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2-2

Για μια ακόμη φορά "χτύπησε" τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και με τον ...συνήθη ύποπτο Αλέξανδρο Σεχολάρι, πήρε έναν ακόμη εκτός έδρας βαθμό και πάτησε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, μεετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των καταρρακτών επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα (εκτός απροόπτου) και η πίκρα στα πρόσωπα των φίλων της δείχνει την απογοήτευση μετά από αυτή την εξέλιξη.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, αλλά είχε ενδιαφέρον μέχρι την λήξη του, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα με τέρματα των Μεληκιώτη στο 43’ με πέναλτι και Ιωάννου στο 80’ και τους φιλοξενούμενους να έχουν απάντηση ισάριθμες φορές με τέρματα των Τουλίκα στο 77’ και Σεχολάρι στο 87’.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ρηγόπουλος, Μπέκας, Μουρατίδης (Ημαθίας)

Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου) Δομουκτσίδης, Αναστασιάδης, Μωυσίδης, Μαγγίζης, (66’ Ξανθοπουλος), Πρέτσι, Κεσίδης, Μίσκος, Σούκιας, Ιωάννου Σαμαράς, (75’ Λυρτζής), Μεληκιώτης.

Εθνικός: (Βασίλης Μόρας): Τσιλεγκερίδης, Γιατζιτζόγλου, Γκιώνης, Συμεωνίδης, Κόλα, Ζουκάν, Δαλαμήτρας, Κρυεμάντι, Τουλίκας, Σεχολάρι, Μιχαηλίδης – Αγωνίστηκαν και οι Κοτσιαρίδης, Μπατζώνης, Καρτσαμπάς, Φυτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου