Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟΚΤΑ Ο "ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ" Στόχος η Α1

Του Γιώργου Καρανικόλα

Την κατασκευή ιδιόκτητου κλειστού γυμναστηρίου στο Αιγίνιο μας ανήγγειλε ο πρόεδρος του " ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ" κ. Βασίλης Λεωνίδης ύστερα από την συμφωνία, που επιτεύχθηκε με εταιρεία Ελληνοαμερικανών επενδυτών -  συνεργάτες επαγγελματικά -  με τον Πρόεδρο του συλλόγου .

Μάλιστα στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του σωματείου, που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Δ.Σ. θα συμμετέχουν δύο δικά τους άτομα , ώστε να βρίσκονται πιο κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Αιγινίου.

Η υπολογίσιμη γεωγραφική θέση του Αιγινίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα νέα δεδομένα,  αφού η Θεσσαλονίκη βρίσκεται πολύ κοντά και οι προοπτικές είναι μεγάλες .

Κατά συνέπεια οι  εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού οι χορηγοί ήδη αγόρασαν τον χώρο του νέου γηπέδου, έκτασης 35 στρεμμάτων στην περιοχή " νερούγια "  Αιγινίου και άμεσα θα προχωρήσουν οι εργασίες, καθώς τα γραφειοκρατικά θέματα επιλύθηκαν αμέσως, ώστε σύντομα να είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει τον ΑΟΚ ίσως και τη νέα σεζόν, αφού είναι γήπεδο μπάσκετ τύπου " Μπαλόνι"

( Πολύ σύντομη η αποπεράτωση του ), χωρητικότητας 4000 θεατών.

 Οι μακέτες είναι έτοιμες, και όλα έχουν δρομολογηθεί προκειμένου να τηρηθεί πιστά το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου .

Οι Επιχειρηματίες - Επενδυτές ενδιαφέρονται παράλληλα για το μέλλον του  ΑΟΚ Αιγινιακού και θέλουν να τον ανεβάσουν στις  υψηλότερες κατηγορίας της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, όπως σχετικά μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος τους δικηγόρος κ  Παπαγεωργίου Μιλτιάδης, αν  ο ΑΟΚ καταφέρει να ανέβει μέσω των πλέι οφ στη τρέχουσα περίοδο στη Γ' εθνική κατηγορία, τότε θα τον επανδρώσουν σημαντικά τη νέα χρονιά,  για να κερδίσει την άνοδο του στη Β ' εθνική κατηγορία και έπεται συνέχεια ... , αν δεν το πετύχει, δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με κάποια ομάδα για  αγορά ΑΦΜ , με αποκλειστικό στόχο ν' ανέλθει  στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατηγορία .

Πρός αυτήν την κατεύθυνση οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται τα θετικά αποτελέσματα των επαφών .

Αλλάζει λοιπόν άρδην η δομή και λειτουργία της ομάδας και μπαίνει πλέον  σε επαγγελματικά επίπεδα .

Εμείς να ευχηθούμε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και η ομαδα  γιατί όχι να καταξιωθεί στην ... ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ .

Στις φωτό σας παρουσιάζουμε τις μακέτες του νέου κλειστού γυμναστηρίου του " ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ"  .

ΤΟ Ο Π Ρ Ω Τ Ο Π ΤΟ Λ Ι Τ Ι Κ Ο 

Ψ Ε Μ Α ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου