Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Αιγινιακός - Αναγέννηση Κολινδρού 1-0 Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Καρανικόλας

"Πρόωρη ...ανάσταση του Αιγινιακού" 

Του Γιώργου Καρανικόλα

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός στο κατάμεστο από 700 φιλάθλους " Γιάνννης Παραλυκίδης " επί της Αναγέννησης Κολινδρού με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής μέρας των πλέι οφ και τώρα ... κρατάει την τύχη στα χέρια του στην υπόθεση  κατάκτησης του τίτλου.

Οι Αιγινιώτες μπήκαν με αποφασιστικότητα στο τοπικό ντέρμπι της Βόρειας Πιερίας και παίζοντας ψυχωμένα έως το 90' πήραν το"  χρυσό τρίποντο ", απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, που πάλεψε με αξιώσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα .

Στο Α' ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου με αντίθετο .. αέρα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκόρ, όταν στο 18' η κεφαλιά του Σαββίδη από κοντά  έφυγε άουτ , όπως και ένα συρτό σούτ του Καπετάνου από ευνοϊκή θέση στο 34' . 

Ενώ στην επανάληψη τα έδωσε όλα για την πολυπόθητη νίκη και τελικά πέτυχε δύσκολα μέν, αλλά δίκαια .

Στο 72' η Αναγέννηση απείλησε, όταν το σούτ του Καμπερίδη μπλόκαρε ο γκολκίπερ Κύρου  .

 ΤΟ ΓΚΟΛ

Στο 78' το γήπεδο πήρε ... " φωτιά" καθώς σημειώθηκε το γκόλ

 "  ζωγραφιά ", που έκρινε την συνάντηση ο Καπετάνος βρήκε με ωραία μπαλιά τον Νίκο Σαββίδη , οποίος με εναέριο εκπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Κολινδρού γράφοντας το 1-0, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών  στην κερκίδα .

Ένα λεπτό μετά σημειώθηκε προσωρινή διακοπή στο μάτς για 11', διότι στις εξέδρες λιποθύμησε ο Γενικός γραμματέας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας, και η γιατρός αγώνα κυρία Ελένη Τριανταφυλλίδου εξήλθε του αγωνιστικού χώρου και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες . 

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο παράγοντας του Αιγινιώτικου συλλόγου διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αιγινίου και ακολούθως στο νοσοκομείο Κατερίνης, από το οποίο πήρε εξιτήριο στις 1:30 τα μεσάνυχτα και επέστρεψε  στο σπίτι του υγιέστατος.

Στα αγωνιστικά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μέγα βρήκε την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου να παίρνει μια νίκη " χρυσάφι", που τον διατηρεί σε θέση ...οδηγού ενόψει των μπαράζ ανόδου, που ακολουθούν ύστερα από το Άγιο Πάσχα  .

Διαιτητής ο κ.Μέγας με βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ.Χατζηγιάννη και Σαλτσίδη .

Οι συνθέσεις : Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) Κύρου, Κακατάτσιος, Δαραής, Παπαδόπουλος Σ., Τσολακίδης, στο 73' Τασιώνας,  Χατζηδίμπας, Συράκος, στο 70' Φιρινίδης,  Καταχιώτης, Σαββίδης,  στο 90'+12' Μιχαηλίδης, Καπετάνος, Ρίζος .

Αναγέννηση ( Ηλίας Μποταίτης )

Τόλιος, Θυμιόπουλος Ν., Θυμιόπουλος Δ., στο 81' Βαρνάς, Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Παναγιωτίδης, στο 77' Μαντζουράκης,  Καμπερίδης, Κουκλάς στ 68 Λουμάνι .

ΑΦΙΈΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΡΑΝΙΚΌΛΑ

Η οικογένεια του Αιγινιακού αφιέρωσε την σπουδαία επιτυχία στον επί σειρά ετών Διοικητικό παράγοντα του συλλόγου και αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα, που την στιγμή της επίτευξης του γκόλ από το Σαββίδη ένοιωσε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε το Κ.Υ Αιγινίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης .

Του ευχήθηκαν "σιδερένιος ",  περαστικά και γρήγορη επιστροφή κοντά στην ομάδα .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΌΛΑ

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς να ευχαριστήσω θερμά του Καρδιολόγους  του Γενικού νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ι. Μποστανίτη, και κύρια Χ. Τσαντεκίδου για τις πολύτιμες υπηρεσίες,  που με προσέφεραν μετά το επεισόδιο λιποθυμίας στον αγώνα Αιγινιακού Αναγέννησης Κολινδρού .

Επίσης ευχαριστώ πολύ τις νοσηλεύτριες κυρίες Σπυριδούλα  Στάμου , Κική Νίκου και Ελένη Τσουρέκα για την φροντίδα, που επέδειξαν κατά την διάρκεια της παραμονής μου στο Γ.Ν. Κατερίνης.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τήμ και οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού ευχαριστούν θερμά του φιλάθλους του Αιγινίου και της γύρω περιοχής για την τεράστια συμπαράσταση τους στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Κολινδρού .

Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τους  δικαιώσουμε και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Αιγινιακού και των προσδοκιών τους .

Στις φωτό :

1) : Ο Αιγινιακός σε παλαιότερη εμφάνιση του .

2) : Ο Νικος Σαββίδης ( αριστερά)

 " υπέγραψε" την σημαντική νίκη του Αιγινιακού μ' ένα υπέροχο γκόλ, για τα highlights, δίπλα του ο Γιώργος Καρανικόλας, που είχε την μικρή περιπέτεια με την υγεία του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου