Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Τμήμα βόλεϊ: Άλμα τίτλου για τις γυναίκες του Πιερικού

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3    (8-25, 12-25,14-25)

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της 'Β Εθνικής έκαναν οι Γυναίκες του Πιερικού καθώς κέρδισαν μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα της Κοζάνης την τοπική ομάδα με 3-0 σετ, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πιερικού να σημειωθεί ότι αγωνίζεται στο Γυναικείο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής με την ομάδα των Νεανίδων που πρόσφατα κατέκτησε την 5η θέση στην Ελλάδα γράφοντας ιστορία, οδηγώντας το βόλεϊ της Κατερίνης και πάλι σε υψηλές και μεγάλες διακρίσεις.

Τα κορίτσια του Πιερικού σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ σοβαρές παίζοντας πειθαρχημένο βόλεϊ σύμφωνα με το τακτικό πλάνο που κατέστρωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής. Έτσι και στα τρια σετ οι παίκτριες του Πιερικού έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιρναν αμέσως διαφορά στο σκορ και κέρδισαν έτσι και τα τρια σετ εύκολα καταχειροκροτούμενες από το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο της Κοζάνης.

Η ομάδα του Πιερικού παρά το πολύ μικρό της ηλικίας τους διδάσκει βόλεϊ και στο γυναικείο βόλεϊ της ΄Β Εθνικής κατηγορίας, δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές που έχει αυτή η ομάδα, όπως φτιάχτηκε με πολύ μεράκι αλλά και πάρα πολύ σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά από τον άνθρωπο που συνεχίζει να γράφει ιστορία για το βόλεϊ της Κατερίνης και να το οδηγεί εκ του ασφαλούς στις μεγαλύτερες και υψηλότερες διακρίσεις, τον Ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του Πιερικού Κώστα Σαρρή. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις Γυναίκες (Νεάνιδες) του Πιερικού θα έρθει να προστεθεί στην εκπληκτική κατάκτηση της 5ης θέσης στην Ελλάδα απο την ομάδα των Νεανίδων του Πιερικού.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση. Μπράβο στα κορίτσια διότι μετά την κοπιαστική και πολύ σκληρή δοκιμασία των τεσσάρων ημερών του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων και την κατάκτηση της 5ης θέσης συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι την υλοποίηση και αυτού του στόχου που είναι η κατάκτηση και του Γυναικείου πρωταθλήματος της ΄Β Εθνικής κατηγορίας γράφοντας ξανά ιστορία”

Σύνθεση: Τουλίκα, Ζεϊμπέκη, Λιόντου, Ελατοπούλου, Μαυρίδου, Δεμερτζίδη, Βασιλειάδου, Σαββίδου, Ελευθεριάδου, Δεληγιάννη, Μπούντιμιρ, Ντάλντα.

Βαθμολογία ΄Β Εθνική Γυναικών

ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 45-9 43

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 45-10 42

3. ΓΡΕΒΕΝΑ 40-18 37

4. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 40-16 36

5. ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 27-29 23

6. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 24-31 20

7. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 20-37 15

8. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝ. 16-35 14

9. ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 9-45 5

10. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛ. 8-23 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου