Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ο αντιδήμαρχος Κ. Παραλυκίδης παρέθεσε δείπνο στον Αιγινιακό

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αντιδήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού και παλιός ποδοσφαιριστής - Πρόεδρος του Αιγινιώτικου συλλόγου κ.  Κώστας Παραλυκίδης παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του Αιγινιακού σε ταβέρνα του Αιγινίου .

Η αξιοπρόσεκτη, όσο και εκπληκτική πορεία της ομάδας φέτος, που από την αρχή της χρονιάς οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας,  στοχεύοντας την άνοδο του στη Γ' εθνική κατηγορία, δεν άφησε ασυγκίνητο τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παραλυκίδη, που πάντα βρίσκεται και  κοντά στον Αιγινιακό με διάφορες ενέργειες . Στο τραπέζι παρευρέθηκαν 

 Το Διοικητικό συμβούλιο, το Προπονητικό τήμ και οι Ποδοσφαιριστές, σ' μια ζεστή ατμόσφαιρα, αφού η κορυφή έχει και τα  .... παρεπόμενα της !!! .


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Πύδνας -  Κολινδρού κ. Κώστα Παραλυκίδη για τον δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα  μας .

Για μια ακόμα φορά ο κ. Παραλυκίδης απέδειξε την μεγάλη του ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα,  που υπηρέτησε επί πολλά έτη ως ποδοσφαιριστής και ως Πρόεδρος της Διοίκησης 

Για το Δ.Σ. του Αιγινιακού

Ο Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Αργυρόπουλος 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου